Hírek DEDM címkével

Először nyert az M. Tóth Ildikó Sajtóközpont és az Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramjában. A DEDM mellé új támogatók is álltak, akiknek köszönhetően még több nyereménnyel és élménnyel motiválhatják a szervezők az egyetemi dolgozókat az aktív életmódra.

Újabb két szervezeti egység lépett az elit kategóriába a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramjában (DEDM). A Jogi Igazgatóság és a Műszaki Kar kollektívája egyaránt tartalmas, mozgással teli hónapot tudhat maga mögött. A program csapatát mostantól nagykövetekkel is erősítik, hogy minél több egyetemi dolgozó csatlakozzon a DEDM-hez.

Először lépett a dobogóra, s mindjárt aranyéremmel zárt a nagy szervezeti egységek között a Műszaki Kar a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramjában. A májusi díjakat ezúttal rendkívüli helyszínen, a Dolgozói DErbin adták át a dobogós szervezeti egységek képviselőinek.

Újabb egység került a kiemelt kategóriába az idén kétéves Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramban (DEDM). A DE Egyetemi és Nemzeti Könyvtár munkatársai nemcsak sokat mozognak, de a közösségépítésben is élen járnak.

Több mint kétszáz résztvevő csaknem ezer kilométert teljesített a Debreceni Egyetem dolgozóinak 24 órás mozgáskihívásán. Arra vállalkoztak, hogy egy teljes napon át, egymást váltva futnak, illetve gyalogolnak a Dóczy utcai sportcampus rekortán pályáján.

Egymást váltva futnak, gyalogolnak egy teljes napon át a Debreceni Egyetem dolgozói május 9-én reggel 8 órától a Dóczy utcai sportcampuson. A 24 órás mozgáskihívással az egyetemi közösség egyben csatlakozik a Mozdulj EGYÜTT Debrecen május 1-11-e közötti programsorozatához és a Magyar Sport Napjához.

Ismét sokat mozogtak a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramjának (DEDM) résztvevői. A Rektori-Kancellári Kabinet másodszor lett a hónap legaktívabbja a kis szervezeti egységek versenyében, így a kiemelt kategóriában folytathatja a sportos versengést. A szervező DEAC szabadidősport szakosztály 24 órás mozgáskihívást is szervez májusban.

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara idén másodszor lett a hónap legaktívabb szervezeti egysége, ezzel elsőként került a kiemelt kategóriába, vagyis a legjobbak versengésébe a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramjában (DEDM).

A Rektori-Kancellári Kabinet lett a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogram (DEDM) legaktívabb szervezeti egysége márciusban, letaszítva a dobogó legfelső fokáról a Jogi Igazgatóságot.

Jelentősen megnőtt a Debreceni Egyetem dolgozóinak sportos aktivitása februárban. Az év második hónapjában már kisebb részekre bontott szervezeti egységek versenyeztek, ez pedig motiváló volt a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogram (DEDM) résztvevői számára.