Hírek DEAC címkével

A Debreceni Egyetem labdarúgói derekasan helytálltak a Magyar Kupában. Magabiztos győzelmet arattak a kézilabdázók és a női futsalosok.

Eggyel magasabb osztályban szereplő ellenfelet fogadnak a Debreceni Egyetem labdarúgói a Magyar Kupában. Itthon játszanak a kézilabdázók is a hétvégén, míg a női futsalosok idegenbe utaznak.

Győzelemmel zárták a hétvégét a Debreceni Egyetem futsalosai és labdarúgói. A kézilabdázók kikaptak Cegléden.

Két klinikai egység is dobogón végzett a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramjának (DEDM) augusztusi megmérettetésében. A program népszerűsége töretlen, már az egyetem 44 szervezeti egysége verseng hónapról hónapra a dobogós helyekért.

Pénteken lép pályára a Debreceni Egyetem férfi futsal- és kézilabdacsapata. Másnap a női futsalosoké és a labdarúgóké a főszerep.

Megnyerte a 2023/2024-es szezon első bajnoki mérkőzését a Debreceni Egyetem kézilabdacsapata. Három pontot szereztek a labdarúgók, a férfi futsalosok ugyanakkor kikaptak.

A Debreceni Egyetem futsalcsapata a Kecskemétet látja vendégül pénteken a DESOK-ban. Szintén itthon játszanak a hétvégén a labdarúgók, akik a sereghajtó Gyöngyöst fogadják. A DEAC kézilabdázói is megkezdik a küzdelmeket a bajnokságban.

A Debreceni Egyetem fotósa, Derencsényi István nyerte el Szinkron című képével Az Év Magyar Fotója díjat. Az M. Tóth Ildikó Sajtóközpont munkatársa egy, a hazai vizes világbajnokságon tavaly készített képével érdemelte ki a kimagasló elismerést, melyet a magyar fotográfia napja alkalmából vehetett át.

Kiütéses győzelemmel jutott a Magyar Kupa következő fordulójába a Debreceni Egyetem labdarúgócsapata. Férfi futsalosaink gólzáporos mérkőzésen döntetlent játszottak a megyei rangadón.

Magyar Kupa-mérkőzést játszanak a Debreceni Egyetem labdarúgói. A férfi futsalosokra megyei rangadó vár az NB I-ben.

Döntetlent játszottak a Debreceni Egyetem férfi futsalosai a bajnokságban. Labdarúgóink hátrányból fordítva nyertek a REAC otthonában.

Battai Sugár Katinka a magyar női kardcsapat tagjaként a milánói vívó-világbajnokságon vasárnap megszerzett aranyérmével immár kétszeres világbajnok. A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar rekreáció és életmód szakos hallgatója, a DEAC vívója ezzel nagy lépést tett a párizsi olimpiai részvétel felé.

Három sportágban csaknem 1100 egyetemi sportoló lépett pályára két nap alatt a tizenhatodik alkalommal megrendezett Campus Sportfesztiválon a Dóczy utcai sportcampuson. A rendezvény ebben az évben is rekordot döntött, a szervezők szerint az évről évre növekvő érdeklődés mutatja a sportfesztivál fontosságát és közösségépítő erejét.

Átlépte az ezer főt a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogramjában (DEDM) résztvevők száma. Emellett újabb szervezeti egységek „szálltak be” a játékos dolgozói megmérettetésbe.

Ünnepélyes keretek között zárta a szezont a Debreceni Egyetem Atlétikai Club. Az egyetem, a város és a szakosztályok vezetői, edzői, sportolói szerda este közösen összegezték a sportklub, a DEAC-család elmúlt évi eredményeit.

Az NB I-es női futsaldöntő negyedik felvonását vasárnap este a TFSE otthonában rendezték. A Debreceni Egyetem gárdája az újabb sikerrel lezárta az aranycsatát.

Megnyerték a TFSE elleni párharc harmadik mérkőzését a Debreceni Egyetem női futsalosai. Vereséggel zárt viszont női labdarúgócsapatunk, és az amerikaifoci-együttes is kikapott hétvégén.

A Debreceni Egyetem női futsalosai ismét összecsapnak a TFSE gárdájával az NB I fináléjában. A szezon utolsó bajnokiját játsszák a női labdarúgók. Az amerikaifoci-csapat hazai mérkőzését ingyen tekinthetik meg a szurkolók.

A DEAC Életmód és Szabadidősport Szakosztálya szervezésében indul a Debreceni Egyetem Dolgozói Sportbajnoksága (DEDS). A verseny célja a mozgás, a sport és a versenyzés mellett a szórakozás és a közösségépítés is.

Kiütéses sikert arattak a Debreceni Egyetem labdarúgói a szezon utolsó bajnokiján. Győzelemmel búcsúztak a kézilabdázók is, ugyanakkor a kosarasok, a női futsalosok és a rögbisek kikaptak.

Véget ér a bajnokság a Debreceni Egyetem foci- és kézilabdacsapata számára. Búcsúznak a hazai közönségtől a kosárlabdázók és finisbe értek a rögbisek is, akik a feljutásért játszanak.

Fontos győzelmet arattak a Debreceni Egyetem férfi kosárlabdázói és női futsalosai. Sikerrel búcsúztak a hazai közönségtől a labdarúgók és a kézilabdázók. Az amerikaifutball-csapat pontokkal térhetett haza.

A Debreceni Egyetem kosárlabdázói negyedik összecsapásukra készülnek a Sopron ellen. Férfi futsalosaink rangadót játszanak az NB I felsőházában, míg a lányokra a döntő első mérkőzése vár. Utolsó hazai meccsüket játsszák a labdarúgók és a kézilabdázók.

Az előzetesen kitűzöttnél sokkal jobb idővel, 21 óra 53 perc alatt futotta körbe a Balatont a DEAC UB-csapata. Az egyetemi klub 4+2 fős alakulata mellett még sok-sok egyetemi dolgozó teljesítette sikerrel a 211 kilométeres Balaton-kerülő versenyt.

Hatalmas érdeklődés kísérte a DEAC szombati családi napját, amelyen tartalmas, változatos és látványos programok szórakoztatták a kilátogatókat a végig ragyogó időben.