Hírek DEAC címkével

Felemás mérleggel zárták a hétvégét a Debreceni Egyetem jégkorongozói. Nyertek a kosárlabdázók és a női futsalosok, míg a labdarúgók döntetlent játszottak. Kézilabdázóink pont nélkül maradtak.

A Debreceni Egyetem jégkorongozóira két hazai mérkőzés vár december első hétvégéjén. Itthon játszanak kosárlabdázóink, labdarúgóink és futsalosaink is. A többi csapat idegenbe utazik.

A Debreceni Egyetem jégkorongozói mindkét mérkőzésüket megnyerték. Győztek a kosarasok, a röplabdázók és a labdarúgók is.

A DEAC képviseletében Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja is ott lesz a Magyar Olimpiai Bizottság novemberi közgyűlésén. Ez lesz az első tanácskozás, amelyre a Sportegyesületek Országos Szövetsége már jogosult volt delegálni a hazai sportegyesületek képviselőit.

A Debreceni Egyetem valamennyi kiemelt együttese itthon játszik hétvégén. A jégkorongozókra két találkozó vár, pályára lépnek a kosarasok, a röplabdázók a labdarúgók, valamint a futsalosok is.

A Debreceni Egyetem jégkorongozói a DVTK felett diadalmaskodtak a hétvégén. Nyertek női futsalosaink és pontot szereztek kéziseink. Kikaptak a labdarúgók és a röplabdázók.

Tévés meccsen gyűjthetik be a pontokat a hétvégén a Debreceni Egyetem jégkorongozói. Futsalosaink és a floorballosok szintén itthon lépnek pályára, a többi csapatunk idegenbe utazik.

Jó hétvégét zártak a Debreceni Egyetem futsalosai. Nyertek férfi röplabdázóink, floorballosaink és kéziseink, ugyanakkor kikaptak a kosárlabdázók, férfi labdarúgóink pedig döntetlent játszottak.

Átadták a Debreceni Egyetem E-Sport Központját, amely hazánk egyedülálló, legnagyobb és kifejezetten oktatási célokat szolgáló e-sport sportlétesítménye. A mintegy 330 négyzetméteres központ a Nagyerdei Stadionban kapott helyet, és 300 millió forintból valósult meg.

Hétvégén hazai pályán küzdenek a győzelemért kosarasaink, kéziseink és labdarúgóink. Röplabdázóink, futsalosaink és floorballosaink idegenbe utaznak.

A Ferencváros otthonában diadalmaskodott a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata. Labdarúgóink is megszerezték a három pontot, míg női futsalosaink döntetlent játszottak. Kikaptak viszont a röplabdázók és a kézisek.

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói és női futsalosai hazai pályán játszanak bajnokit ezen a hétvégén. Jégkorongozóink a Ferencváros, labdarúgóink a Tiszaújváros, kézilabdázóink a KTE otthonában vendégszerepelnek.

Jövőre három alkalommal is a Debreceni Egyetemre figyel majd a sportvilág, hiszen nagy nemzetközi események helyszíne lesz az ország egyik legnépszerűbb felsőoktatási intézménye.

Több DEAC-mérkőzést is láthatnak az érdeklődők a következő napokban, hiszen itthon játszanak férfi futsalosaink, röplabdázóink, labdarúgóink, kézilabdázóink és lesz hokimeccs is.

Egy győzelem és egy vereség a Debreceni Egyetem jégkorongcsapatának hétvégi mérlege. Kosarasainknak majdnem összejött a bravúr, és kikaptak kéziseink, röplabdázóink és labdarúgóink is. Floorballcsapatunk hazai pályán diadalmaskodott.

Egy napon belül két mérkőzést játszanak a Debreceni Egyetem jégkorongozói. Kosarasaink és férfi röplabdázóink a címvédővel csapnak össze, férfi futsalosaink pedig megyei rangadóra készülnek. Kézilabdázóink és labdarúgóink idegenbe utaznak a pontokért.

A beteg gyermekek gyógyítását támogatja felajánlásával Battai Sugár Katinka. A DEAC világbajnok kardvívója felső védőruháját, az úgynevezett lamét a Gyermekgyógyászati Klinika „Gyermekeinkért” alapítványának adományozta. Az ereklyét hamarosan elárverezik, az így befolyt összeget pedig a gyermeksürgősségi ellátás fejlesztésére fordítják.

A DEAC jégkorongozóira egy hazai és egy idegenbeli bajnoki vár hétvégén az Erste Ligában. Itthon lépnek pályára a férfi futsalosok és a röplabdázók. Labdarúgóink újabb idegenbeli fellépésre készülnek.

A Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar lett a legaktívabb szervezeti egység a Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogram (DEDM) szeptemberi versengésében. Az intézmény dolgozóinak sportolását szorgalmazó program továbbra is nagy népszerűségnek örvend, a legnagyobb közösségi oldalon már csaknem 800 tagja van.

Egy győzelem és egy vereség a jégkorongozók eddigi mérlege Erdélyben. Nyertek kosárlabdázóink, női futsalosaink és férfi röplabdázóink. Kikaptak a labdarúgók és a kézilabdázók.

A fizioterápia, a pályaellátás és a gyógytorna területén nagy hatékonysággal alkalmazható berendezésekkel gazdagodott a Debreceni Egyetem Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központjának (SET) eszközparkja. A 11 milliós forintos beruházással a rehabilitációs és a diagnosztikai lehetőségek is bővülnek.

Erdélyi mérkőzések várnak a Debreceni Egyetem jégkorongozóira. Kosarasaink a szezon első hazai bajnokijára készülnek, labdarúgóink pedig az éllovashoz látogatnak. Itthon játszanak a kézisek, a női futsalosok, míg a röplabdázók és floorballosok idegenben lépnek pályára.

Nem alakult a legjobban a Debreceni Egyetem csapatainak hétvégéje, hiszen a női és a férfi futsalosok kivételével minden gárda vereséget szenvedett.

Hétvégén a Debreceni Egyetem csapataira főleg idegenbeli mérkőzések várnak. Kosárlabdázóink és röplabdázóink első bajnokijukat játsszák a szezonban.

Új vezetőedzővel, visszatért erőcsatárral, korábbi válogatottal és három új légióssal kezdi az idényt a DEAC férfi kosárlabdacsapata. A játékosok és a szakmai stáb komoly fizikai és taktikai felkészüléssel, az egyetem és a város pedig a lehető legjobb játékfeltételekkel járul hozzá a sikeres szezonhoz.