Hírek YoUDay címkével

Az idei yoUDay minden várakozást felülmúlt, a fellépőket lenyűgözte a nagyszabású show elementáris ereje. A hirek.unideb.hu által megkérdezett sztárok egyöntetűen úgy fogalmaztak, hogy a tanévnyitó stadionshow olyan extrát nyújtott, amelyre biztosan sokáig fognak emlékezni.

Minden eddiginél többen köszöntötték az új tanévet a Debreceni Egyetem tanévnyitó stadionshow-ján, a hetedik yoUDay-en. 23 ezren buliztak együtt az Európában egyedülálló rendezvényen, ahol többek között Dzsúdló, a Valmar, valamint Korda György és Balázs Klári adott koncertet.

Az eddigi legforróbb yoUDay-re készül a Debreceni Egyetem, áll a hatalmas színpad a Nagyerdei Stadionban, folyamatosan próbálnak a fellépők a szerdai tanévnyitó show-ra. A hétfő esti jegyeladási adatok alapján arra lehet számítani, hogy idén is megtelik a stadion a yoUDay estéjén.

Gyakrabban járnak a buszok és a villamosok Debrecenben a yoUDay estéjén, szeptember 13-án. A DKV a várható nagy utasforgalom miatt módosítja menetrendjét annak érdekében, hogy mindenki időben megérkezzen a Nagyerdei Stadionba az egyetem egyedülálló tanévnyitó stadionshow-jára.

Már próbálnak a fellépők, fogynak a jegyek és hamarosan épül a kétszáz négyzetméteres színpad – ismét tanévnyitó stadionshow-ra készül a Debreceni Egyetem a Nagyerdei Stadionban. A szeptemberi 13-ai yoUDay részleteiről és az előkészületekről kedden sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

Valmar, Dzsúdló, Korda György és Balázs Klári – idén is a hazai zenei élet sztárjai lépnek fel a Debreceni Egyetem stadionshow-ján szeptember 13-án, szerdán. Az Európában egyedülálló tanévnyitóra páros VIP-belépőket lehet nyerni a yoUDay Instagram-oldalán.

Éld át újra a Debreceni Egyetem lélegzetelállító tanévnyitó stadionshow-ját! Nem voltál ott? Ha ezt megnézed, jövőre biztosan nem hagyod ki! Elkészült a hivatalos aftermovie, amely az idei yoUDay legtüzesebb pillanatait idézi fel.

A nyári szünetet követően új számmal jelentkezett a Debreceni Egyetem lapja, az Egyetemi Élet, amely egyebek mellett beszámol a tanévnyitóról, a Gólyatáborról, a yuUDay-ről, a Campus Fesztiválról és a DEAC focicsapatainak eddig nyújtott teljesítményéről.

Újra átélhetjük az idei yoUDay felejthetetlen pillanatait, a Debreceni Egyetem Youtube-csatornáján már elérhetők az első felvételek a teltházas stadionshow-ról. A lenyűgöző látvány és az elképesztő hangulat maradandó élményt nyújt mindenki számára.

Ünnepi és rendhagyó tanévnyitó, rangos hazai és nemzetközi konferenciák, új szervezetek, kurzusok, nagylelkű adomány - a Debreceni Egyetem legfontosabb eseményeit, rendezvényeit mutatja be a Debrecen Televízió havi műsora.

Minden korábbi sikert túlszárnyalt a Debreceni Egyetem 2022-es tanévnyitó stadionshow-ja. Sztárfellépők, káprázatos fénytechnika, egyedülálló hangulat, hatalmas színpad és hálás közönség – a közreműködők értékelték a hirek.unideb.hu-nak a felejthetetlen estét.

Teltházzal ünnepelte a tanév kezdetét a Debreceni Egyetem szerdán a Nagyerdei Stadionban. A legek yoUDay-én a hazai sztárok mellett felléptek a Könnyűzenei Intézet művészei és az oDEon nemzetközi társulatában játszó külföldi hallgatók. Mintegy húszezren buliztak a DE idei, immár hatodik tanévnyitó stadionshow-ján.

Az elérhető húszezer jegy 90 százaléka elkelt kedd délig a Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitó stadionshow-jára. A legek yoUDay-e lesz az idei, minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett a legnagyobb színpadon, a legtöbb fellépővel és a leghosszabb stadionshow-val indítja az idei tanévet az egyetem a Nagyerdei Stadionban.

Több mint száz ország hallgatói vonulnak színpadra nemzeti zászlaikkal a Debreceni Egyetem országosan egyedülálló stadionshow-ján, a yoUDay-en, melyen az összefogás nagyobb hangsúlyt kap, mint korábban bármikor. A rendezvényre idén is több tízezer érdeklődőt várnak a Nagyerdei Stadionba. A jegyértékesítés már elkezdődött.

Lélegzetelállító volt a Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitó stadionshow-ja, a yoUDay – az egyetem napja, a Te napod. Az összefoglaló kisfilmben újraélhetők a nagyszabású rendezvény legemlékezetesebb pillanatai.

Minden eddiginél nagyobb színpaddal, Tankcsapda-, Republic- és Wolf Kati-koncerttel, a DEAC sportolóinak és az oDEon egyetemi színház művészeinek szórakoztató show-műsorával indította a tanévet a Debreceni Egyetem. A Nagyerdei Stadionban tartott yoUDay-re mintegy tizenegyezren voltak kíváncsiak.

Egy év szünet után nagy várakozás előzi meg a yoUDay-t. A kedd esti főpróbán minden a helyére került, szerda estére pedig újra megtelnek a lelátók. A kapukat 18:30-kor nyitják. Ne felejtse otthon jegyét és a védettséget igazoló karszalagját!

Idén is egyedülálló és exkluzív tanévnyitó show-val indítja a tanévet a Debreceni Egyetem. A változatos és feledhetetlen élményeket kínáló yoUDay-t szeptember 15-én tartják a Nagyerdei Stadionban. Jegyek már kaphatók.

Campus Eleven lesz a Campus Fesztiválból. A szervezők a járvány miatt úgy döntöttek, hogy az elmaradó fesztivál helyett Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak. Az eddigi négy nap helyett tizenegy este kapnak a látogatók fesztiválélményt a megszokott helyszíneken.

A Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company és a Republic közreműködésével idén is egyedülálló, a helyzethez igazodó és az aktualitásokról megemlékező közösségi élményt ígér a yoUDay. A Debreceni Egyetem különleges tanévnyitó stadionshow-ját szeptember 16-án, szerdán tartja.

A yoUDay is bekerült a Maradj Otthon! Fesztivál programjába. Több mint tízezren látták egy nap alatt a Debreceni Egyetem tavalyi teltházas évindító stadionshowjának rövidített összefoglalóját a legnagyobb közösségi felületen.

Az egyetem napjának legemlékezetesebb pillanatait idézi fel a most megjelent videó. A Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitó stadionshow-jára, a yoUDay-re idén több mint húszezren voltak kíváncsiak. A szervezők pedig már kitűzték a 2020-as yoUDay időpontját is!

A monumentális tanévnyitó stadionshow fotóival a címlapján jelent meg az októberi lapszám. A yoUDay mellett az újság beszámol az intézmény friss híreiről, a legújabb beruházásokról, az egyetemi színjátszó találkozóról és a DEAC csapatainak szezonkezdetéről is.

Monumentális show, elementáris fény- és hangtechnika, páratlan közönség, profi szervező csapat – nem fukarkodtak a dicsérettel a yoUDay fellépői. A Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitója számukra is felejthetetlen marad.

Több, mint 20 ezer ember énekelte együtt a Debreceni Egyetem második himnuszát, a Nélküled című slágert a yoUDay-en. A tanévnyitó stadionshow legfelemelőbb pillanatairól készült videó már látható az egyetemi YouTube csatornán.