Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

Győzelemmel kezdett a DEAC

A Debreceni Egyetem futballistái szombaton az NB III-ban szereplő Tiszaújváros otthonában léptek pályára. Balogh Pál együttese 2-1-es győzelemmel zárta a mérkőzést, a DEAC góljait Urbin és Takács szerezte.

Az első edzőmeccs következik

A Debreceni Egyetem futballistái két hete kezdték meg a felkészülést a következő idényre. Balogh Pál legénységére szombaton 10.30-tól felkészülési mérkőzés vár Tiszaújvárosban.

A DEAC labdarúgói augusztusban már az NB II-ben állnak rajthoz. Történelmi lesz ez a szezon, hiszen klubunk először szerepelhet az egycsoportos másodosztályban. Együttesünk kerete eddig két labdarúgóval bővült: Takács Péter Dorogról, míg Székely Dávid Füzesgyarmatról érkezett.

Balogh Pál a Reggeli Startban

Balogh Pállal, a DEAC vezetőedzőjével beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

A teljes adás a képre kattintva tekinthető meg:

Az Extraligából érkezik erőcsatár a DEAC-hoz

Kiss Patrik Debrecenben folytatja pályafutását. A 22 éves támadó méreteit és játékstílusát tekintve igazi erőcsatár, aki egy percre sem hagyja nyugton az ellenfél védőit, állandó ostrom alatt tartja a vetélytársak kapuját. Székesfehérvári nevelésű, a tavalyi, félbemaradt szezonban a szlovák Extraligában hokizott.

Ma este DEAC Magazin

A Debreceni Egyetem sportklubjának havonta jelentkező műsora, a DEAC Magazin ma este 20.18-tól ismét látható lesz a Debrecen Televízióban.

A mai adásban az NB II-es bajnokságba jutott labdarúgócsapatról láthatunk egy összeállítást. Szó lesz a célkitűzésről és részletesebben beszél az új vezetőedző, Balogh Pál, akiről egy portréfilmet is láthatunk. Bemutatkozik a pályaedző, Antal Gábor is.

Majdnem végleges a DEAC jégkorongcsapatának kerete, erről Fodor András szakosztályvezető és David Musial vezetőedző beszél.

Gólerős szélső a DEAC második nyári igazolása

Takács Péter után újabb futballistával állapodott meg a Debreceni Egyetem labdarúgócsapata: a 24 éves Székely Dávid Füzesgyarmatról érkezik együttesünkhöz. A játékos a 2018/19-es idényben tizennyolc, míg a 2019/2020-as idényben hat gólt szerzett a harmadosztályban.

Bács Zoltán: Nem vesszük át a Loki helyét

A Debreceni Egyetem kancellárja, Bács Zoltán nyilatkozott a Magyar Nemzetnek a DEAC futballcsapatáról és a DVSC-ről.

Debrecenben rendezik a Darts Liga kelet-magyarországi fordulóját

A folytatódnak az országos Magyar Darts Liga-sorozatok a Magyar Darts Szövetség korábbi határozata alapján. Szombaton hazai pályán szerepel a DEAC.

Az elnökség döntése értelmében a Magyar Darts Liga versenyrendszere június 1. dátummal indult újra, míg az országos versenyek augusztus első napján kezdődnek. A 2020-as versenyévadot összevonják a 2021-es szezonnal.

Rutinos középpályást igazolt a DEAC

A Debreceni Egyetem labdarúgócsapata az NB II-ben szerepel a 2020/2021-es szezonban. Együttesünk első nyári szerzeménye Takács Péter, akivel klubunk kétéves szerződést kötött. Az U20-as vb-bronzéremmel rendelkező középpályás úgy véli, a DEAC kellemes meglepetést okozhat a másodosztályban.

Sokan ismerkedhettek meg az amerikai focival

A DEAC Gladiators tagtoborzót tartott a Dóczy utcai Egyetemi Sportközpont műfüves pályáin. A résztvevők több sportágspecifikus gyakorlatot is elvégeztek a csapat játékosaival.

Szikrázó napsütés, nyári meleg. Ideális időben várták a gladiátorok az érdeklődőket a vasárnapi try-outra a Debreceni Egyetem Sportközpontjában. Több mint húszan, kicsik és nagyok egyaránt részt vettek az eseményen, amelyen sportágspecifikus gyakorlatokat végezhettek el a kiérkezők. Természetesen a kellő bemelegítés után.

Pages