Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

Molnár Dávid: Nem kellett sokat gondolkodnom

A napokban szerződést hosszabbított jégkorongcsapatunk 21 éves játékosa, Molnár Dávid is, aki többek között a döntésének okáról és a kialakult helyzetről beszélt honlapunknak.

Új posztján sem jött zavarba

A Debreceni Egyetem férfi röpisei ebben az idényben több szép diadallal örvendeztették meg a szurkolókat. Hubicska Patrik szerint a teljesítményükkel sok embernek okoztak meglepetést.

Folytatják vagy nem folytatják? Ez a kérdés foglalkoztatja a röplabda szerelmeseit is. A szövetség néhány hete kiadott egy közleményt, amelyben az állt, hogy a honi bajnokságokban május 15-ig biztosan nem rendeznek összecsapásokat. Ennek ellenére az Extraligában szereplő együttesünk tagjai otthoni környezetben próbálják megőrizni az erőnlétüket.

Évértékelő – 1. rész: Centerek

A 2019-20-as szezon az ismert okok miatt félbeszakadt, s mivel a szövetség már befejezettnek tekinti az idei kiírást, így nem maradt más, mint a csonka idény értékelése. Ugyan nem hirdettek végeredményt, de a huszonegy lejátszott forduló elég arra, hogy végigvegyük a játékosok teljesítményét. Többrészes sorozatunkban elsőként a centerekkel foglalkozunk, akik kellemes meglepetései voltak a szezonnak.

Tóth Ádám

Kulesov: Örülök, hogy továbbra is a DEAC játékosa lehetek

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a DEAC több jégkorongjátékossal is szerződést hosszabbított. Köztük van a 21 éves orosz támadó, Vlagyiszlav Kulesov (röviden „Kule”) is, aki a 2015-16-os szezontól kezdve hokizik debreceni színekben.

Hetényi Zoli igyekszik élhető napirendet kialakítani

A koronavírus járvány hatásaival foglalkozó sorozatunk már eddig is számos olyan akklimatizálódási mintát mutatott be, amelyek alkalmasak a korlátozások negatív sportszakmai- és mentális hatásainak enyhítésére. A korábban megszólaltatott sportemberek nyilatkozataiból kitűnt; számunkra teljességgel evidens, hogy folyamatosan készülnek a következő szezon küzdelmeire. Ebből az alaphelyzetből indítottuk a beszélgetést a DEAC csapatának kiváló hálóőrével, Hetényi Zoltánnal is.

1% a DEAC családért

Az adótörvény idén is lehetőséget biztosít arra, személyi jövedelemadójának 1%-át közhasznú egyesületünk számára ajánlja fel. Ha úgy dönt, hogy a DEAC családot szeretné támogatni bevallásában, az alábbi adatokra lesz szüksége:

Debreceni Egyetemi Atlétikai Club

4032 Debrecen, Dóczy J. u. 9.

19124928-1-09

The post 1% a DEAC családért appeared first on DEAC.

Meghatározó játékosok hosszabbítottak

A Debreceni Egyetem jégkorongszakosztálya folyamatosan egyeztet a játékosokkal, többen már aláírták az új szerződésüket.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a klub még a szezon vége előtt megegyezett a folytatásról David Musial vezetőedzővel és a válogatott kapussal, Hetényi Zoltánnal.

Gyarmati Ottó: „A legrosszabbkor jött!”

A DEAC Gladiators vezetőedzője elmondta, hogy pont akkor szüneteltették a bajnokságot, amikor már készen álltak az első mérkőzésre. Az importok távoztak, de a Divízió I-es rajtra, illetve az őszi egyetemi félév kezdetére visszatérnek.

Csütörtök este DEAC Magazin!

Új adással, szezonértékelésekkel és beszámolókkal jelentkezik a Debrecen Egyetem sportklubjának szakosztályait bemutató magazin a DTV-n.

A csütörtökön 20.18-tól kezdődő műsorban szó lesz arról, hogy milyen hatása van klubunkra a koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet.

A kosárlabda-szakosztály vezetője, Becsky István értékeli a szezont, és szintén visszatekint az elmúlt idényre Fodor András, a jégkorongszakosztály vezetője.

Megismerhetjük a nemrég Debrecenbe igazolt két tengerentúli amerikaifocistát, Lennox Green Jr.-t és Johnathan White-ot.

Berta Ákos bízik a mielőbbi folytatásban

Minisorozatunkban arra a kérdésre keressük a választ, miként élik meg a napi rutinjuk és vérmérsékletük szerint is fokozott aktivitáshoz szokott élsportolók a mostani válságos időszakot, amikor a józan ész is azt diktálja, hogy maradjunk otthon?! Játékosaink közül elsőként a DEAC csapatkapitányát, Berta Ákost kérdeztük.