Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

DEAC II: Utolsó perces vereség

A DEAC második csapata eseménydús mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett a BUSE gárdájától.

A középmezőnyhöz tartozó rivális ellen igyekezett folyatni jó sorozatát a megyei I. osztályban szereplő felnőttcsapatunk, szerda este a Berettyóújfalu látogatott a DEAC Sportcampusra. Katona László tanítványai ősszel egygólos vereséget szenvedtek riválisuktól, így volt miért visszavágni, ráadásul a kiesés elleni küzdelemben is nagyon kellenek a pontok az egyetemistáknak.

DEAC megye U19: Nem sikerült meglepni az BUSE-t

Megyei első osztályú ifistáink a Berettyóújfalu együttesét fogadták szerda délután a DEAC Sportcampuson.

A vendégek ezüstérmes reményekkel, a mieink pedig a 11. pozícióból várták az elhalasztott összecsapást. Ősszel a BUSE nagyarányú győzelmet aratott, azóta viszont megerősödött Kozma Lajos együttese, amely tavasszal megtáltosodott, s többek között a bajnoki cím várományosát, a Hajdúszoboszlót is legyőzte.

A DEAC-nál járt a futsalválogatott szövetségi kapitánya

Turzó József körútjának első állomása a Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata volt. A szakember kiemelte, hogy a jövő válogatottjában még több DEAC-játékos kaphat szerepet.

Felemás mérleggel zártuk az előző fordulót

A Debreceni Egyetem csapatai egy győzelmet és egy vereséget tudnak felmutatni.

A DEAC fiatal futsalosai az előző játéknapon Nyírbátorban vendégeskedtek. U17-es együttesünknek sajnos nem sok babért termett, hiszen ellenfelünk 8-0-s győzelmet aratott. Az első félidőben a triplázó Bécsi Márton vezérletével tett szert négygólos előnyre a házigazda, amely a szünet után sem lassított. Ebben a periódusban Makai és Mizsei is duplázott.

Kiemelkedően teljesítettek a DEAC tornászai

A Debreceni Egyetem fiú tornászai az utánpótlás-bajnokság harmadik fordulójában is dicséretesen teljesítettek, és szép eredményekkel tértek haza Budapestről. Az előző két körrel ellentétben a szövetség ezúttal már együtt értékelte a budapesti és a vidéki csapatok, egyéni versenyzők gyakorlatait.

Gyermek haladó korcsoportban Kovács Árminért és Farkas Mátéért szoríthattunk. Előbbi versenyzőnk már az előző fordulóban is remekelt, és most is odatette magát, kiemelkedő gyakorlatokat mutatott be, ennek köszönhetően a 12. helyet tudta megszerezni a 44 versenyző közül.

Sándor Krisztián: Lépésről lépésre szeretnék haladni

A DASE U17-es csapatának egyik meghatározó játékosa hétvégén megszerezte a kétszázadik találatát a pályafutása során, s a szezon hátralévő mérkőzésein tovább gyarapítaná góljainak számát.

Mint a mesében: Sándor Krisztián éppen tíz évvel ezelőtt, az alig nyolcezres lélekszámú Derecskén kötött életre szóló barátságot a labdával, manapság pedig a DASE legnagyobb tehetségei között tartják számon.

Nem súlyos Guyton sérülése

A Szolnok elleni elődöntő negyedik mérkőzésének hajrájában egy rémisztő jelenetnek lehettek tanúi az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokba kilátogató nézők. Kevesebb, mint két perc volt már csak a találkozóból, amikor Carlton Guyton egy betörés után szerencsétlenül esett, majd hosszú percekig mozdulatlanul feküdt a földön. Az amerikai hátvédet végül hordágyon vitték le a pályáról, kívülről úgy tűnt, nagyon komoly sérülést szenvedett.

Gyurina János: A lényeg, hogy a gyerekek élvezzék az edzést

Klubunk legfiatalabb labdarúgó csemetéi Gyurina János kezei alatt pallérozódnak az U7-es csapatban. A nevelőedzővel ezúttal a szakmáról, a klubról, valamint az általa betöltött pedagógusszerepről beszélgettünk.

Hogyan indult az edzői pályafutásod?

Mi jöttünk ki rosszabbul a gólzáporból

A Debreceni Egyetem együttese vereséggel zárta a felsőházat.

A DEAC férfi futsalosai Kecskeméten vendégeskedtek hétfő este. Az már korábban eldőlt, hogy csapatunk a rájátszást követően megküzdhet a bronzéremért. Az utolsó szalmaszálba kapaszkodó ellenfelünknek huszáros hajrát kellene produkálnia ahhoz, hogy legyen esélye a dobogó harmadik fokára. Sajnos ehhez az első lépést ellenünk tette meg.

A Szolnok jutott a döntőbe, bronzéremért játszhat a DEAC

Hárompontos vereséget szenvedett a DEAC kosárlabdacsapata a Szolnoki Olajbányász elleni elődöntő negyedik mérkőzésén, így a Tisza-partiak 3-1-re megnyerték a párharcot. Kovács Adrián együttese így a bronzéremért küzdhet majd a Szegeddel, mely a nemzetközi kupaindulásról is dönt majd.

Pages