Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

Megvan az első pont

Az Orosháza elleni NB I/B-s bajnoki nagy részében vezetett a DEAC kézilabdacsapata, végül döntetlennel zárult a találkozó.

A másodosztályú kézilabda-bajnokság 3. fordulójában az élvontól nyáron búcsúzott Orosháza csapatát fogadtuk a DESOK-ban. A vendégek az első két mérkőzésükön négy pontot szereztek, a DEAC első győzelme ugyanakkor váratott magára, de reméltük, végre megtörik a jég.

U12: Érvényesült a papírforma Egerben

Nem tudták megtréfálni a listavezetőt fiataljaink, továbbra is várat magára az első bajnoki győzelem.

U12-es csapatunk első pontjaiért hajt, ám az erőviszonyok ismeretében tisztában voltunk vele, hogy nem Egerben lesznek a legjobb esélyeink a győzelemre, Balla Imre tanítványai ugyanis szombat délután a listavezető otthonába látogattak, a Heves megyei alakulat mindhárom eddigi ellenfelének legalább hét gólt rúgott.

DEAC U14: Fájó vereség a fővárosban

A fordulás után szétesett csapatunk játéka, így végül túlzó különbséggel nyertek a jobb erőkből álló zuglóiak.

Csillagos ötös U13-as csapatunktól

Szabó János tanítványai öt góllal terhelték meg az Eger hálóját, fiataljaink megérdemelt, magabiztos győzelmet arattak szombat délután.

Újabb győzelemért kelt útra U13-as csapatunk szombaton, Szabó János tanítványai ugyanis két hete, a Sajóvölgye otthonából már elhozták mindhárom pontot, s az Eger otthonában is hasonló bravúrra készültek.

Kétgólos hátrányból fordított a DEAC II

Nyolc perc elteltével már két góllal vezetett a Sárrétudvari, ám Katona László tanítványai a fordulás után ritmust váltottak, s végül mindhárom pontot bezsebelték.

Tovább nyújtotta volna remek sorozatát a DEAC II, amely szombaton a Sárrétudvari otthonában vendégszerepelt. Katona László együttese az első hat fordulóban nem talált legyőzőre, három győzelem mellett három döntetlen volt csapatunk mérlege, s mivel szombati vendéglátóink már háromszor is alulmaradtak a szezonban, ezúttal is a mieink számítottak esélyesnek.

Elszenvedték első vereségüket a DASE ifistái

Túl nagy előnyt adott a létszámgondokkal küzdő ificsapatunk a Berettyóújfalunak, melyet már nem sikerült ledolgozni a mérkőzés végéig.

Kozma László legényei szépen vették az eddigi akadályokat, szorgalmasan gyűjtögették a pontokat, eddigi ött meccsükből négyet megnyertek, egyszer pedig döntetlenre végeztek. Ezt a remek sorozatot akarták folytatni a 6. fordulóban, ehhez a BUSE gárdáját kellett volna legyőzni saját otthonában. Az előjelek nem voltak biztatóak, ugyanis kimondottan foghíjas kerettel utazott el csapatunk, csak 12 játékos állt trénerünk rendelkezésére.

A hajrában mentett pontot ifjúsági csapatunk

Kozma Lajos tanítványai keretbe foglalták a Sárrétudvari elleni mérkőzést, csapatunk korán vezetést szerzett, ám a végén az egy pontnak is örülhettünk.

Pont nélkül tért haza a DASE

A megyei bajnokság 7. fordulójában a Berettyóújfalu otthonában lépett pályára Kovács Miklós együttese.

Zsinórban két győztes mérkőzésen van túl a DASE felnőttcsapata, az agrárosok legutóbb az Egyek ellen bizonyultak jobbnak, csapatunk 3–0-ra múlta felül a sereghajtót. A következő fordulóban nehezebb ellenfél várt a mieinkre, ugyanis szombaton a 10. helyen lévő BUSE otthonába látogattunk.

Értékes pontot szerzett U15-ös csapatunk

Kovács Krisztián együttese második félidei teljesítményével közel állt a győzelemhez, de a meccs egészét tekintve igazságos döntetlennel zárult a Nyíregyháza elleni találkozó.

Hatalmas bravúrt hajtott végre előző héten korosztályos együttesünk, a még veretlen listavezető Illés Akadémiát saját otthonában tudták legyőzni. Ezzel a sikerrel felvértezve készültek srácaink a következő fordulóra, a szombati játéknapon ismét még vertlen csapattal, az élvonalból kiesett Nyíregyházával találkoztak.

Varga Vencel mentett pontot U16-os csapatunknak

Korosztályos együttesünk a fordulás után egyenlített Vácott, ezzel újabb értékes ponttal gazdagodott.

A Filo elleni győzelemmel megszerezte első pontjait az előző fordulóban Mester Norbert együttese, mely siker kellő önbizalommal vértezte fel srácainkat a folytatásra. Hétvégén idegenbe utaztak a mieink, szombaton a Vác otthonában léptek pályára, azzal a nem titkolt céllal, hogy újabb ponttal, esetleg pontokkal térnek haza.

Pages