Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

Gödöllőn vendégeskednek női röplabdázóink

A Debreceni Egyetem csapata vasárnap 17 órától a gödöllőiek otthonában folytathatja a menetelését, bár Kuszkó Zsolt elmondta, több játékosára sem számíthat.

Futballistáink győzelemmel ünnepelnék a hazatérést

A Debreceni Egyetem együttese az NB II 13. fordulójában a Csákvárt fogadja, a mérkőzés 13.30-kor kezdődik a Dóczy utcai stadionban. Bíró Péter úgy véli, az edzőváltás és a költözés is pozitív lökést adhat.

Ismét rangadó vár női futsalosainkra

A Debreceni Egyetem csapata a szintén éremesélyesnek tartott TFSE-Szertartsport.hu otthonában vendégeskedik, a kezdő sípszó vasárnap 17:30-kor harsan fel.

A DEAC-nak az Astra elleni vereség miatt megszakadt a győzelmi szériája. A fővárosiak négy kör után veretlenek, de a képet árnyalja, hogy egy diadal mellett háromszor is döntetlent játszottak, a múlt héten például a Szekszárddal osztoztak meg a pontokon. Ettől függetlenül nyugodtan nevezhetjük a két gárda ütközetét a hétvége rangadójának.

Továbbjutás a Magyar Kupában

A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata csütörtök este a PEAC otthonában vendégeskedett. Ugyan a szünetben még ellenfelünk vezetett, de a második játékrészben Tóth Attila duplájával fordítottunk.

A DEAC másodosztályú rivális ellen kezdte meg a szereplését a Magyar Kupában. Elek Gergő vezetőedző több játékosára sem számíthatott: Szabó Lajos eltiltás, Two sérülés, Siska és Szentes-Bíró pedig a válogatott összetartás miatt nem volt bevethető. Emellett a hosszú utazás sem a csapatunk malmára hajtotta a vizet.

A DEAC Sportcampuson fogadjuk a Csákvárt

A DEAC labdarúgócsapata végre hazatér, vasárnap már saját otthonában játszhatja le bajnoki mérkőzését.

Vasárnap 13.30-kor a sereghajtó Csákvár együttesét fogadjuk a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában. A találkozót ezúttal a DEAC Sportcampuson (4032 Debrecen, Dóczy J.u 9.) rendezik meg, így labdarúgócsapatunk végre saját otthonában játszhat.

Elismerésben részesült Jávor András és Fodor Antal

Október 23-a, az 1956-os forradalom és szabadságharc kezdetének 64., valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 31. évfordulója tiszteletére Debrecen önkormányzata ünnepséget rendezett csütörtökön a Kölcsey Központban.

Sándor Tamás a labdarúgócsapat új edzője

Változás történt a DEAC szakmai stábjában, új edzőpárossal folytatja a szezont az együttes.

E-sport: nagy küzdelmet hozott a megyei döntő

Magyarország legjobb megyei csapatokba tömörülő League of Legends játékosai sorra játsszák az egyre izgalmasabb összecsapásokat. A Megyék Csatája megyei LoL döntőiben nyolc csapat már túl van a mérkőzésén.

A Hajdú-Bihar megyei csoportban a DEAC-Hackers az OutPlayThemAll ellen csatázott a továbbjutásért.

A Magyar Kupában is bizonyíthatnak férfi futsalosaink

A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata a második körben kezdi meg a szereplést a Magyar Kupában. Elek Gergő legénysége a PEAC otthonában harcolhatja ki a továbbjutást, a mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik.

Jól szerepelt a DEAC tornaszakosztálya az országos versenyen

Hétvégén az utánpótlás számára rendezett versenyt Budapesten a Magyar Torna Szövetség. Az eredetileg négyfordulósra tervezett sorozatot a tavaszi vírushelyzet felülírta, így a csapatbajnokság a megfelelő óvintézkedések betartásával most kezdődött el és kétfordulósra szűkült. Külön értékelték a Budapest és vidékbajnokságot.

A gyermek haladó korosztályban egyéni indulóként kimagasló eredményt ért el Kovács Ármin, aki a 6. helyet szerezte meg az összetett versenyben.

Pages