Elővételben kaphatók a belépők a DEAC következő hazai mérkőzésére

Elővételben csak online lehet megvásárolni a belépőket a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatának Dorog elleni mérkőzésére.

Vasárnap 17.30 órakor a Dorogi FC-t fogadja a DEAC labdarúgócsapata a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzésre elővételben kizárólag online a jegy.deac.hu oldalon lehet megvásárolni a belépőket, amelyek ára egységesen 1200 forint. Lehetőség van VIP-jegy vásárlására is, ára 5000 forint.

A bajnokesélyes érkezett a DESOK-ba

A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata lejátszotta az első felkészülési mérkőzését az idei nyáron. Elek Gergő együttese az NB I egyik legnagyobb favoritjának elkönyvelt MVFC Berettyóújfalut látta vendégül.

A DEAC férfi futsalosai augusztus végén kezdik meg a bajnoki szereplésüket. Együttesünk pénteken az MVFC Berettyóújfaluval találkozott a DESOK-ban. A megyei rivális 2019-ben megnyerte a bajnokságot, és az előző idényben is jó eséllyel pályázott a trónra, ám a koronavírus végül átírta a forgatókönyvet.

Balogh Pál: Csak a győzelemben gondolkodunk

A Debreceni Egyetem labdarúgócsapata vasárnap 17.30-tól ismét a Nagyerdei Stadionban lép pályára, együttesünk a harmadik fordulóban a Dorogot látja vendégül. Érdekesség, hogy Balogh Pál és Takács Péter is a Komárom-Esztergom megyei egylettől érkezett a DEAC-hoz a nyáron.

Hat edzőmeccset vívunk augusztusban

Erste Ligás együttesünk július 13-án tartotta meg az új szezon első közös edzését és most, alig több, mint három hét múltán már jócskán benne vagyunk az előszezonban. A felkészülés ezen szakaszának csúcspontjait az edzőmérkőzések képezik, a mieinknek összesen hat alkalommal lesz módja bizonyítani.

Tizenegy új játékos csatlakozik a gladiátorokhoz

A Nyíregyháza Tigers idén nem indul a Divízió I-ben, így többen is kölcsönbe érkeznek a Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapatához. A DEAC két amerikai játékosa is edzésbe állt.

Belényesi Csaba: Nagy élmény volt ilyen hangulatban futballozni

A Debreceni Egyetem labdarúgócsapata nem tudta megtréfálni a cívisvárosi derbin a DVSC-t, Kondás Elemér csapata 3-0-s győzelmet aratott. Együttesünk hétvégén a Dorog ellen kezdené meg a pontgyűjtést.

Ismét találkoznak a DUSE negyven évvel ezelőtti csapatának tagjai

Az 1979-1980-as szezonban remekül sikerült a Debreceni Universitas Sport Egyesület debütálása. Az akkori csapat játékosai szombaton közösen elevenítik fel az emlékezetes idényt.

Nem sikerült a bravúr a debreceni derbin

A Debreceni Egyetem futballistáira cívisvárosi rangadó várt az NB II második fordulójában: Balogh Pál együttese a Lokival csapott össze a Nagyerdei Stadionban, ahová közel 6200 néző látogatott ki.

Hangolunk az Extraligára

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázóinak véget ért a szabadság, Fodor Antal tanítványai ismét munkába álltak. Együttesünk programjában székesfehérvári felkészülési torna is szerepel.

A koronavírus miatt röplabdázóinknak is kurtán-furcsán ért véget a 2019/2020-as szezon. Fodor Antal tanítványai az új idényt az Extraligában kezdik meg, a mezőnyt a DEAC mellett a Dunaferr, a Pénzügyőr, a Kaposvár, a Kazincbarcika, a Kecskemét és a MAFC alkotja.

Jókedvűen készülnek női futsalosaink

A Debreceni Egyetem női futsalcsapata az előző héten megkezdte a hangolást a 2020/2021-es szezonra. Csapatunk programjában többek között edzőtábor és felkészülési torna is szerepel.

Üveges Katalin tanítványai újra birtokukba vették a DESOK-ot, a csarnokban a foglalkozások remek hangulatban zajlanak. Ez nem is meglepő, hiszen a strandfoci bajnokságban elért második helyezés, és az ezzel járó BL-indulás olyan sikernek számít, amiből erőt lehet meríteni a következő hetek feladataira.

Pages