yoUDay: már kaphatók a jegyek!

Megkezdődött a jegyárusítás a Debreceni Egyetem 2017-es stadionshow-jára. Az egyetemi polgárok és vendégeik 90%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg, de másoknak is érdemes sietni, hiszen az első 100 regisztráló 1538 forintért juthat a belépőjéhez.

A youday.hu oldalon lehet megvásárolni a jegyeket a Debreceni Egyetem idei monumentális stadionshow-jára, a yoUDay-re. A tavalyi első tanévindító eseményre mintegy húszezren voltak kíváncsiak, és előreláthatóan idén is meg fogják tölteni az érdeklődők a Nagyerdei Stadiont. A gigantikus buliban nem csupán nézőként, hanem a szervezéstől a lebonyolításig is részt vesznek a Debreceni Egyetem polgárai.

- A hallgatók bekapcsolódhatnak a rendezvény szervezési és marketing munkálataiba, megtudhatják, hogyan is készül egy ilyen nagyméretű stadionshow. A szervezési feladatokat már elosztottuk a diákok között, de a flashmobra még várjuk az önként jelentkezőket – sorolta Török Gergő, a yoUDay szervezője. Hozzátette: szeretnék a közönséget is minél jobban bevonni, hogy aktív résztvevői legyenek a programnak.

Az egyetemi közösség egységét és összetartozását szimbolizáló, országosan egyedülálló eseményt idén szeptember 27-én rendezik meg a Nagyerdei Stadionban.

- A yoUDay küldetése, hogy az egyébként is összetartó egyetemi polgárságot még jobban összekovácsolja, megmutathassa a több tízezres közösség valódi erejét. Emellett persze a „külső” érdeklődőkre is számítunk, akik kíváncsiak az egyetemi világra. A program idén is érdekes és izgalmas lesz, meglepetésekkel fűszerezve – fűzte hozzá Török Gergő.


A jegyértékesítés június 14-én, szerdán indult el, az első 100 külsős regisztrálónak 3900 forint helyett 1538 forintba kerül a jegy. Egyetemi dolgozóknak, hallgatóknak, alumni tagoknak 90 százalékkal kedvezőbb, 390 forint a belépő. A Debreceni Egyetem hallgatói saját jegyük mellett további 2, míg a dolgozók, illetve az alumni tagok 3 fő számára igényelhetnek jegyet egyetemi áron. A kedvezményes belépőket a hálózati azonosító megadásával lehet érvényesíteni. Akik nem rendelkeznek egyetemi azonosítóval, de egyetemhez tartozó egységben tanulnak vagy dolgoznak, azok nyomtatott kupont kapnak, azt felhasználva tudnak majd jegyet váltani a rendezvényre. A jegyvásárlás és bővebb információ a youday.hu oldalon és a Facebookon érhető el.

yoUDay – 2017-ben is a TE napod! Találkozzunk szeptember 27-én!

Sajtóiroda - SBD