Indul a könnyűzenei alapképzés, új ösztöndíjat alapított elsőéveseknek és a legjobb középiskolákat is támogatja az egyetem, megnyílt az E-sport Központ és teltház volt az állásbörzén - a Debreceni Egyetem legfontosabb eseményeit, rendezvényeit mutatja be a Debrecen Televízió havi műsora.

A Campus magazin novemberi adása részletesen beszámol arról, hogy a Közép-Kelet-Európában egyedülálló kortárs könnyűzene alapképzési szak indításához kapcsolódóan gálakoncertet szervezett a Debreceni Egyetem. 

Riport készült arról, hogy jövő szeptembertől új ösztöndíjjal segíti a gólyákat az intézmény, melyre középiskolai versenyeredmények alapján lehet majd pályázni.
Tudósítást láthatnak emellett a koraszülöttek világnapja alkalmából tartott akcióról, valamint a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika részvételével kifejlesztett új étrend-kiegészítőről. 

Ellátogathatnak a Debreceni Egyetem őszi állásbörzéjére, ahol közép-, kis- és nagyvállalatok, munkaerőközvetítő cégek képviseletében hatvanöt kiállító várta az érdeklődőket szakmai gyakorlati helyek mellett külföldi ösztöndíj- és munkalehetőségekkel.  

Megtudhatják azt is, mire hívták fel a figyelmet az Informatikai Kar kiberbiztonsági tanácskozásán, illetve a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar romológia konferenciáján.  

A DTV hírt ad mindezeken túl a Debreceni Egyetem különböző karain szervezett szakmai napokról, a biotechnológiai szimpóziumról, valamint az idén hetvenéves Növénytermelés folyóirat jubileumáról. 

A magazin végén pedig megtudhatják, milyen megállapodást kötött az egyetem a DVSC Futball Zrt-vel, és virtuális sétát tehetnek az intézmény új E-sport Központjában is. 


A teljes adás a képre kattintva elérhető. 

Sajtóiroda-TB