Sportos nyílt nap az egyetemen

Szeretnél a sport területén elhelyezkedni? Érdekel a testnevelő-, gyógytestnevelő tanári vagy edzői pálya? Akkor téged is vár a Debreceni Egyetem! Mi kell a felvételihez? Gyere el a január 16-i nyílt napra és minden kérdésedre választ kapsz!

A felvételi előtt álló, sporttudományok iránt érdeklődő középiskolások, fiatalok számára nyitja meg kapuit a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete január 16-án, kedden 10 órakor. A rendezvényen részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők a testnevelő- és gyógytestnevelő tanári, illetve az edző-szakedző szakokról. Az eseményen résztvevők sportáganként megismerhetik a gyakorlati felvételi vizsga anyagát és bejárhatják azokat a modern sportlétesítményeket is, ahol hallgatóként tanulhatnak, sportolhatnak. 

A nyílt napra a DEAC-szakosztályokban, a DEAC Kosárlabda Akadémián, a DVSC Labdarúgó Akadémián, a DVSC Kézilabda Akadémián, illetve egyéb egyesületekben sportoló, felvételi előtt álló középiskolásokat és szüleit is várják a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontba (DESOK).  

További információk: https://www.facebook.com/unidebsport 
Fb esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1406693486587910

Sajtóközpont-TB