Több mint Campus

Campus Eleven lesz a Campus Fesztiválból. A szervezők a járvány miatt úgy döntöttek, hogy az elmaradó fesztivál helyett Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak. Az eddigi négy nap helyett tizenegy este kapnak a látogatók fesztiválélményt a megszokott helyszíneken.

Átrendezte a koronavírus a hazai koncert és fesztiválpiacot. Az erre a nyárra tervezett 13. Campus Fesztivál a járványhelyzet miatt például nagyszabású programsorozattá alakul. Augusztus 19 és szeptember 19 között a helyszín ezúttal is a debreceni Nagyerdei Víztorony és a Nagyerdei Stadion körül lesz. Kiemelt szerepet kap a stadion melletti rendezvénytér, valamint a HALL, és a Nagyerdei Víztorony közötti fás, ligetes terület.

Ami a programkínálatot illeti, itt lép majd fel többek között a Punnany Massif, Rúzsa Magdolna, Majka & Curtis, a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, a Honeybeast, a Wellhello, Horváth Tamás, a Follow The Flow és a Halott Pénz is.

- Amikor a Campus Eleven programsorozat megszervezése mellett döntöttünk, arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb alternatívát nyújtsuk annak érdekében, hogy idén se maradjon Debrecen fesztiválélmény nélkül – hangsúlyozta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

Kifejtette: már összeállt a program napi bontása és elkészült az új rendezvénytérkép is. A koncertek mellett számos kísérő programmal is készülnek. A helyszínen lampion liget, sörkert és gasztroudvar is épül.

- Hiszünk benne, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a korábbi évekre jellemző fesztiválhangulatot idén is meg tudjuk majd teremteni – tette hozzá a fesztiváligazgató.

A 11 kiemelt estén több mint 150 zenés produkció várható, a részletes programot a rendezvény Facebook-oldalán lehet megtekinteni. A szervezők közölték azt is, hogy a Campus Fesztiválra korábban megváltott bérletek automatikusan érvényesek a Campus Eleven rendezvénysorozat minden napjára. A bérlet még egy plusz esemény küzdőtéri belépésére is lehetőséget ad, méghozzá a Debreceni Egyetem különleges tanévnyitó stadionshowjára, a yoUDay 2020-ra. Az országosan egyedülálló tanévnyitó stadionshow fellépői között lesz a Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company és a Republic is.

Azok, akik elővételben vettek a 2020-as Campus Fesztiválra bérletet a jövő évi campusra is az ideivel megegyező, kedvezményes elővételes áron juthatnak majd bérlethez június 20-a és július 25-e között, de pénzvisszatérítésre is lesz lehetőség. (Az ehhez szükséges online felület június 20-tól él majd.)
 

Sajtóiroda