A hozzátartozók visszajelzései alapján módosították a betegeknek küldött csomagok átvételi időpontját a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán. Munkanapokon reggel 7-től délután 5 óráig veszik át a csomagokat az intézményben.

A hotel épület és a belgyógyászati tömb betegei részére munkanapokon 7 és 15 óra között a betegfelvételi osztály munkatársainál kell leadni a felcímkézett (beteg neve, osztály, kórterem) csomagot, a traumatológiai járóbeteg-szakrendelés bejárata mellett, a földszint 024-es ajtónál. A délután 3 óráig beérkező csomagokat még aznap eljuttatják a betegeknek.

Munkanapokon 15 óra és 17 óra, valamint vasárnap 9 és 14 óra között a traumatológiai bejáratnál, a biztonsági őrök veszik át a csomagokat, amelyeket a következő munkanapon juttatnak el a betegekhez.

A Rehabilitációs tömb osztályai, a pszichiátria, gyerekpszichiátria, szülészet-nőgyógyászat, illetve az Infektológiai Klinika esetében közvetlenül a szervezeti egységekben adhatják le a csomagokat a hozzátartozók az alábbiak szerint:
- Felnőtt Pszichiátria: hétköznap 9-től 18 óráig, hétvégén és ünnepnap 9-től 15 óráig. Az osztály földszintjén a portások veszik át a csomagot.
- Szülészet-Nőgyógyászat: mindennap 9 és 14 óra között a diszpécserpultban, illetve az ambulancián lehet leadni a csomagot.
- Orvosi Rehabilitációs és Fizikális Medicina Klinika: csomagleadás mindennap 10 és 12 óra valamint 16 és 18 óra között a klinika hátsó bejáratánál.
- Reumatológia: mindennap 14 és 17 óra között az osztály bejáratánál a dolgozókat értesítve.
- Gyermek és Ifjúságpszichiátria: mindennap 13 és 17 óra között a portán.
- Infektológiai Klinika: mindennap 8 és 16 óra között az osztály bejáratánál.

A DE Klinikai Központ Nagyerdei Campusán a csomagot az adott klinika portáján lehet leadni, onnan viszik majd el a betegnek.

A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók együttműködését és megértését. 

Sajtóiroda - CzA