Újabb látogatási tilalmat rendeltek el a Klinikai Központban

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika Kardiológiai és Szívsebészeti részlegén november 30-tól látogatási tilalom lép életbe. Az intézkedés csütörtöktől visszavonásig érvényes.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a betegek és a dolgozók védelme érdekében járványügyi megelőző intézkedésként vezette be november 30-tól, csütörtöktől a látogatási tilalmat a Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika Kardiológiai és Szívsebészeti részlegén.  

Emellett továbbra sem lehet látogatni a betegeket a Kenézy Gyula Campuson működő Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán, a Gróf Tisza István Campuson működő Neurológiai Osztályon, illetve a Nagyerdei Campus Belgyógyászati Klinika B épület Hematológiai Osztályán.        

A maszkviselés továbbra is kötelező a Klinikai Központ mindhárom Campusán, a Nagyerdei Campuson, a Kenézy Gyula Campuson és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson is.  

Fenti rendelkezések visszavonásig érvényesek. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését. 

Sajtóközpont - CzA