yoUDay – már csak két hét

Tehetségkutató, büntetőrúgó-, erőevő-verseny, Campus Party és karaoke. A szeptember 26-i tanévnyitó stadion show előtt és után sem lesz hiány programokban a 40 ezres egyetemi közösség összetartozását szimbolizáló yoUDay-en.

A Debreceni Egyetem új sztárját, például a legtehetségesebb táncost, vagy énekest keresik a yoUDay Talent Show szervezői. A jelentkezők szeptember 26-án déltől a Nagyerdei Víztorony színpadán mutathatják meg ügyességüket, egyéniben vagy csapatban. A legkiválóbb versenyző az elismerés mellett heti VIP bérletet kap a Campus Fesztiválra, illetve a yoUDay Tehetségkutató Vándorserleget.

Evésben és ivásban is rendeznek vetélkedőket. A főzőverseny mellett lesz például "erőevő-verseny", ahol chilishamburger-evésben mérhetik össze tudásukat a versenyzők. Az nyer, aki minél gyorsabban elfogyasztja a csípős hamburgert, és utána 5 percig nem iszik, nem eszik semmi mást.

A fröccsváltó lényege pedig az, hogy 4 fős csapatok minél rövidebb idő alatt igyák meg a legjobb mátrai fröccsöket. Délelőtt 10 órától délután 4-ig óránként a leggyorsabb csapat értékes ajándékokat kap.

Büntetőrúgásokban is megmérkőzhetnek a résztvevők, annyi nehezítéssel, hogy a próbálkozóknak a lövés előtt tízszer meg kell fordulni a saját tengelyük körül. A büntetőket a DEAC kapusai próbálják hárítani.

A nappali programok után, este 7 órától kezdődik a monumentális tanévnyitó rendezvény a Nagyerdei stadionban Ákos, Majka, Horváth Tamás és Animal Cannibals koncertekkel, rengeteg látvány-, és show elemmel.

Az egész egyetemi polgárságot megmozgató esti rendezvényt követően a buli a Hallban folytatódik, ahol fellép az Animal Cannibals, és érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb dj-je, Mr. Vasovszki, énekesekkel és zenészekkel.

A Red and White-ban pedig karaoke partyt rendeznek a Debreceni Egyetem egyedülálló, monumentális tanévnyitó stadion show-ja után.

Regisztráció és jegyvásárlási lehetőség: https://youday.hu/ticket/
Bővebb információk:  https://www.facebook.com/events/830277277152381/, https://youday.hu/

Sajtóiroda