Újabb világsztár a Campuson

A koszovói származású popsztár, Rita Ora is fellép Debrecenben, a Campus Fesztiválon – jelentették be a szervezők hétfőn. Élményekben gazdag programot ígérnek, a Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem által közösen szervezett Egyetemi Európai Játékok záróünnepségét is a fesztivál területén tartják majd a nyitónapon és az országos Pont Ott Partik központi helyszíne is a Campus lesz.

Az idei Campus Fesztivál első nemzetközi neveit februárban jelentették be: akkor derült ki, hogy Debrecenbe jön a Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig, a Mando Diao, a Danko Jones, Gayle és a trinidadi reggae-dancehall énekesnő Queen Omega is. Ezt a névsort Rita Ora koronázza meg, aki a Campus zárónapjának fő fellépője lesz. A Nagyszínpadnál olyan slágerekre készülhetnek a fesztiválozók, mint a Body On Me, az I Will Never Let You Down vagy a 372 milliós megtekintésnél járó Anywhere vagy az 550 milliót is meghaladó Let You Love Me.

A folyamatosan slágerekkel jelentkező popdíva megélhette, hogy Aviciivel közös dalt írhasson, de Liam Payne, Chris Brown és az elmúlt években a Campuson is nagy sikerrel fellépő Tiësto és Robin Schulz neve is megtalálható a legnépszerűbb dalai mellett. Láthattuk már mentorként a brit Voice-ban és az X-Faktorban, sőt mára kiderült, hogy színészként is megállja a helyét.

Ami a hazai felhozatalt illeti, a magyar előadók színe-java idén is jelen lesz a Nagyerdőn. Azahriah, Majka, Tankcsapda, ByeAlex és a Slepp, Rúzsa Magdi – csak néhány név a több száz fellépő közül. 

2024. július 24. és július 28. között újra élményekben gazdag fesztivál várható Debrecenben. Soha nem látott elemekkel színesíti a programot a Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem által közösen szervezett Egyetemi Európai Játékok záróünnepsége, ami a Campus nyitónapján, a fesztivál területén lesz. És ha már egyetem: szintén július 24-én válnak nyilvánossá a felsőoktatási ponthatárok, az országos Pont Ott Partik központi helyszíne is a debreceni Campus Fesztivál lesz.


Részletes információk, program:
campusfesztival.hu
facebook.com/campusfesztival
instagram: @campusfesztival
tiktok: @debsession
Campus Aftermovie 2023: https://www.youtube.com/watch?v=vOyik5OfPXI


Sajtóközpont