Látványos videón az idei yoUDay

Lélegzetelállító volt a Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitó stadionshow-ja, a yoUDay – az egyetem napja, a Te napod. Az összefoglaló kisfilmben újraélhetők a nagyszabású rendezvény legemlékezetesebb pillanatai.

Látványos, minden elemében különleges, felejthetetlen hangulatú volt a yoUDay 2021-ben is. Több mint tizenegyezren buliztak szeptemberben az ötödik stadionshow-n, melyen minden eddiginél nagyobb színpad várta a nézőteret és küzdőteret is birtokba vevő egyetemi polgárokat.

A közösségkovácsoló, az egyetemi összetartozást hangsúlyozó, országosan egyedülálló stadionshow ezúttal is tökéletesen megmutatta, mit jelent debreceni egyetemistának lenni, a Debreceni Egyetemen tanulni.

Az Atomic Media csapata által készített kisfilmen felidézhetők a legkülönlegesebb pillanatok, a dinamikus összefoglaló révén újra átélhetők a szeptemberi stadionshow legemlékezetesebb koncertjei, látványelemei. Így például az is, ahogy az egyetem több mint 100 országból érkezett külföldi hallgatói közösségét a különböző nemzetek lobogói köszöntötték, de felvillannak a látványos lézershow, valamint az azt követő stadiondiszkó pillanatképei is. És persze talán a legfontosabbak, a közönség soraiban bulizó egyetemisták önfeledt reakciói is, amelyek önmagukért beszélnek.

Az alábbi linken elérhető videó segít, hogy erre a yoUDay-re még nagyon sokáig emlékezzünk: