Képzéseinek, hallgatói szolgáltatásainak népszerűsítésére online nyílt napot tart a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara január 13-án, csütörtökön 10 órától.

Az érdeklődő középiskolások és családtagjaik virtuális sétát tehetnek a kar épületében, megismerhetik az infrastruktúrát, a szaktantermeket, választ kaphatnak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre, az online fórumon az oktatóktól kaphatnak információkat a képzésekkel, a követelményrendszerrel, az elméleti és gyakorlati órák menetével kapcsolatban.

A rendezvényen részletesen bemutatják a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának szakjait, így az érdeklődők megismerhetik az ápolás és betegellátás alapszak ápoló, mentőtiszt és szülésznő szakirányát, az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak védőnő szakirányát, az egészségügyi szervező alapszak egészségügyi szervező, egészségbiztosítás és egészségturizmus specializációit. 

Mindezek mellett a résztvevők a duális képzéshez kapcsolódó szociális munka alapszakról, a szociális munka és szociális gazdaság mesterszakról, az egészségügyi szociális munka mesterszakról, az egészségügyi tanár mesterszakról, a kiterjesztett hatáskörű ápoló mesterszakról és az új szakvédőnő mesterszakról is tájékozódhatnak.

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának online nyílt napját január 13-án, csütörtökön 10 órától rendezik meg. 

A Nyílt nap iránt érdeklődők ide kattintva csatlakozhatnak az eseményhez, további részleteket pedig itt találhatnak róla.

Sajtóiroda - BZ