Ülésezett a kuratórium

2021. október 14. - 15:51 A Debreceni Egyetem és a fenntartó alapítvány szempontjából fontos gazdasági, pénzügyi kérdéseket, a működés alapvető feladatait és stratégiai teendőit vitatta meg legutóbbi ülésén a Gróf Tisza István a Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriuma.

Az október 13-án, szerdán a Rektori Tanácsteremben tartott ülésen összesen huszonhat napirendi pontot tárgyalt meg a testület.

A kuratórium tagjai egyebek mellett a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításait, valamint a kitüntetési, a habilitációs, a doktori szabályzatot, a szenátus választási szabályzatát és a rektori pályázati felhívás szövegét is elfogadták.

Az eseményen részt vett Kossa György, a Gróf Tisza István a Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke, Szilvássy Zoltán, Balla György, Győry Kálmán és Szólláth Tibor kuratóriumi tagok, Bács Zoltán, a kuratórium titkára, továbbá László Géza vagyonellenőr, Wessely Vilmos könyvvizsgáló, a három fős felügyelőbizottság elnöke Dékán Tamásné Orbán Ildikó, valamint a bizottság tagjai: Mészáros József és Mancsiczky László.

Sajtóiroda - BZ