Interaktív nyílt napok a Debreceni Egyetemen

Gondolkodj, táncolj, ikszelj, és szerezz GTKutató oklevelet a Gazdaságtudományi Kar nyílt napján! Inkább a gyerekkel foglalkoznál? Akkor vegyél részt a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar óvodalátogatásán!

A kiszámítható életpálya modell miatt már nemcsak a lányok, hanem egyre több középiskolás fiú is óvodapedagógusnak akar tanulni a Debreceni Egyetemen. Az intézmény Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara (GYFK) több évtizedes múltra visszatekintő tapasztalatával a régió legjobb óvodapedagógus képzését kínálja a felvételi előtt álló fiatalok számára. A hajdúböszörményi karon a nemzetiségi szakirányon is meghirdetett képzés mellett szociálpedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint idén először gyógypedagógia alapszakok közül választhatnak a jelentkezők.

A szeptembertől induló képzésekről és a felvételi eljárás menetéről január 20-án, pénteken kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők a kar hajdúböszörményi campusán. A GYFK nyílt napján az egyes szakok bemutatkozásán túl az alkalmassági vizsgáról, az óvodai gyakorlatról és a Hallgatói Önkormányzat munkájáról is részletes információkat szerezhetnek a pályaválasztás előtt álló fiatalok.
Bővebb információ ide kattintva érhető el.

Egy nap alatt szerezhettek „diplomát” azok a fiatalok, akik ellátogatnak a Gazdaságtudományi Kar (GTK) interaktív nyílt napjára február 3-án, pénteken. A GTKutató oklevél megszerzéséhez az alap-, és a mesterszakot, valamint a gyakorlati félévet kell elvégezni játékos formában a gazdaságtudományok iránt érdeklődő középiskolásoknak.

A szórakoztató feladatokon keresztül (kincskeresés, x-box, gazdasági activity és tabu) a diákok nemcsak tudásukat tesztelhetik a gazdálkodástudományok területén, hanem a kar kínálatával és az egyetemi légkörrel is megismerkedhettek a Böszörményi úti campuson. A GTK csaknem 4000 hallgatójával a Debreceni Egyetem legnagyobb kara, ahol 7 alap-, 9 mesterszak és 4 felsőoktatási szakképzés közül válogathatnak a felvételizők. Részletes információk ide kattintva érhetők el.

Sajtóiroda - TB