yoUDay 2019 – Indul a jegyértékesítés

Péntektől kaphatók a belépők a Debreceni Egyetem országosan egyedülálló, nagyszabású tanévnyitó stadionshow-jára, a yoUDay-re. A szeptember 18-ai monumentális és látványos programra ebben az évben is 25 ezer embert várnak.

A „yoUDay – az Egyetem napja, a Te napod”, a Debreceni Egyetem hagyományos tanévnyitó stadionshow-ja rendkívüli az országban: különleges látványelemekkel, magával ragadó hangulattal páratlan élményt nyújt minden egyetemi polgárnak, az intézménnyel kapcsolatot ápoló partnereknek és a debrecenieknek egyaránt.

A hazai felsőoktatásban egyedülálló kezdeményezést folytatva az intézmény idén is izgalmas tanévindításra készül. Az egyetem 2019. szeptember 18-án, szerdán negyedik alkalommal rendezi meg a yoUDay tanévnyitó show-t, amelyen várhatóan mintegy 25 ezer résztvevő ünnepelheti együtt az új tanév indítását. 

Május 24-től, péntektől elkezdődik a jegyértékesítés. A belépő az egyetemi dolgozóknak és vendégeiknek 3900 forint helyett 800 forintba kerül. Minden dolgozó három további főt regisztrálhat kedvezményesen a rendezvényre.

A jegyek a youday.hu weboldalon igényelhetők, illetve vásárolhatók meg és korlátozott számban állnak rendelkezésre. 

Ízelítő a tavalyi rendezvényből: https://www.youtube.com/watch?v=j5Dm2MSM2k0