EconoMisteries – gazdaságtudomány másként

A gazdaságtudomány, az agrártudomány és a sporttudomány „rejtélyeivel” ismerkedhetnek meg kicsit másként a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar leendő hallgatói az II. EconoMisteries Nyílt Napon. Június 30-án, pénteken rendhagyó előadásokra várja a fiatalokat a GTK Debrecenben és Szolnokon.

A Wall Street farkasa - avagy profittermelés felsőfokon; Tudom, mit tettél tavaly nyáron - az ügyféladatok kezelése a szállodai szektorban; Csak vásárolj! Fizetni nem kell! - vásárlások fizetési élmény nélkül - egyebek mellett ezekkel az előadásokkal és témákkal várják a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar oktatói és jelenlegi hallgatói azokat, akik ebben a felvételi eljárásban megjelölték a DE GTK-t vagy még bizonytalanok a jelentkezési sorrendjükben.

- A rendhagyó, hagyományteremtő nyílt napon szeretnénk megmutatni hallgatóinknak, mennyi mindent tanulhatnak a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán. Minden érdeklődő fiatalt várunk a rendezvényre, azokat a diákokat is, akik még hezitálnak a friss érettségi eredmények birtokában, és nem biztosak a felvételi elképzeléseikben. Szeretnénk segíteni nekik, hiszen július 12-ig még lehetőségük van arra, hogy módosítsák a felvételin megjelölt képzések sorrendjét – tájékoztatott Fenyves Veronika, a Gazdaságtudományi Kar dékánja.

A II. EconoMisteries Nyílt Napon a leendő hallgatók megismerkedhetnek a karon elérhető tehetséggondozási lehetőségekkel, a külföldi tanulmányokat kínáló mobilitási programokkal, illetve a hallgatói élet legfontosabb részleteivel is.

- Formabontó módon mutatjuk be június 30-án a kar képzési kínálatát, lerántjuk a leplet néhány olyan tudományos rejtélyről, amely minden, a gazdaságtudományok, a sporttudományok vagy az agrártudományok iránt érdeklődő fiatalt foglalkoztat. A nap folyamán lesz campustúra a GTK Böszörményi úti campusán, majd kollégiumi szobalátogatás az Egyetem téren, bemutatkozik a hallgatók szabadidős sporthelyszíne, a DEAC-komplexum, a programot a debreceni helyszínen végül stadionlátogatással zárjuk. A résztvevők között egyetemi ajándéktárgyakat sorsolunk ki. Garantált nyereményként pedig mindenki megismerheti leendő csoporttársait már a gólyatábor előtt – tette hozzá Fenyves Veronika.

A nyári rejtélyfejtést Debrecen mellett Szolnokon is megrendezi a kar. Az II. EconoMisteries Nyílt Napra június 22-ig lehet regisztrálni ezen a linken, ahol a tervezett előadások listája is elérhető. A sikeres regisztrációról és az esemény pontos részleteiről a fiatalok a jelentkezési határidőt követően e-mailt kapnak. A rendezvény természetesen ingyenes.

Sajtóközpont-TB