Nyílt nap a DESOK-ban

Aktívan sportolsz? Szeretnél a sport területén elhelyezkedni? Érdekel a testnevelő- vagy gyógytestnevelő tanári pálya? Akkor téged is vár a Debreceni Egyetem! Mi kell a felvételihez? Gyere el a január 18-i nyílt napra és minden kérdésedre választ kapsz!

Idén először szervez nyílt napot a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete a sporttudományok iránt érdeklődő középiskolások, a felvételi előtt álló fiatalok számára. A január 18-án, szerdán 14 órakor kezdődő rendezvényen részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők a testnevelő - és gyógytestnevelő tanári szakokról, valamint a gyakorlati felvételi követelményekről.

A résztvevők bejárhatják azokat a modern sportlétesítményeket is, ahol hallgatóként tanulhatnak, sportolhatnak: a DE Sporttudományi Oktatóközpont (DESOK) helyiségeit, a DEAC sporttelep futball, tenisz, röplabda, kosárlabda és recortan futópályáit, illetve a speciális kondiparkot. Emellett bepillanthatnak a Learning Centerbe, ahol XXI. századi körülmények között tanulhatnak, vizsgázhatnak egyénileg vagy csoportokban a hallgatók, továbbá az egyetem Kelet-Magyarországon egyedülálló Sportdiagnosztikai-, Életmód- és Terápiás Központjába (SET), valamint az intézmény fitneszközpontjába, az Unifitbe is. 

A képzésekről további részletek ide kattintva a DE SKI honlapján találhatók.

Sajtóközpont-TB