MÜZLI Alumni Party az oDEonban

Kötetlen beszélgetésre hívja egykori és jelenlegi hallgatóit a MÜZLI. A Debreceni Egyetem Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet április 5-én hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a MÜZLI Alumni Partyt, ahol a mesteroktatóktól is kérdezhetnek majd a résztvevők.

Első alkalommal rendezik meg a MÜZLI Alumni Party-t április 5-én, kedden 18 órától az oDEon egyetemi színházban. A Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet (MÜZLI) mesteroktatóival, a hazai és a nemzetközi vállalati szférában meghatározó pozíciókat betöltő szakemberekkel találkozhatnak és beszélgethetnek a MÜZLI-kurzusok egykori és jelenlegi hallgatói.

- A MÜZLI mesteroktatói nem csak tapasztalataikat osztják meg a DE diákjaival, tevékenységük ennél sokkal összetettebb. Társadalmi felelősségvállalásuk része, hogy visszaadjanak abból, amit a sikereik által kaptak. Komoly küldetéstudatuk miatt is egy alapítványon keresztül támogatják egyebek mellett a hallgatók tehetséggondozását is. A MÜZLI Alumni Party lehetőséget teremt arra, hogy az egymástól távol álló vállalatvezetői és a hallgatói közeg közelebb kerüljön egymáshoz – mondta el a hirek.unideb.hu-nak Becsky-Nagy Patrícia, a MÜZLI titkára.

A rendezvény megnyitóját követően a MÜZLI mesteroktatói kerekasztal-beszélgetés keretében számolnak be karrierútjukról, élettapasztalataikról, a hallgatók pedig kérdezhetik majd őket. A beszélgetésen részt vesznek a MÜZLI mesteroktatói: Ascsillán Endre, a MÜZLI vezetője, a GE közép kelet-európai alelnöke, Ino Mirkovic, az UNESCO nagykövete, Lencsés Gergő, a GE Power globális értéklánc vezetője, Joerg Bauer, a Tungsram Csoport elnök-vezérigazgatója, Ferik Attila, az ArisGlobal európai mérnöki és termékszállítási vezető igazgatója, Dezső Attila, a Kúria közbeszerzési jogelemző csoportjának tagja, valamint Bertalan Zsolt, az MVM Zrt. csoportszintű technológiai és innovációs igazgatója.

A jelen és a jövő üzleti és technológiai trendjeibe, a versenyképes vállalatok működésébe betekintést engedő MÜZLI-kurzusok hallgatói a kerekasztal-beszélgetést követően kötetlenül beszélgethetnek a mesteroktatóikkal.

A programhoz kapcsolódva április 6-án, szerdán Ino Mirkovic, az UNESCO nagykövete, világhírű hegedűművész, a MÜZLI mesteroktatója 14 órától tartja meg Basics of Art Management 3 előadását az oDEon színháztermében.

A rendezvények ingyenesen látogathatók, azonban a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. https://forms.gle/pkY5wxkCiNv4JQubA

Sajtóiroda - ÉE