yoUDay aftermovie – ezt látni kell!

Hallgatói programok délelőtt, stadionshow délután. Az egyetem napjának minden pillanatát újra átélhetjük a hivatalos aftermovie-kal. A Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitó bulijára, a yoUDay-re idén 22 ezren voltak kíváncsiak.

Főzőverseny, tehetségkutató, chilisburgerevő-verseny, sörpong, büntetőrúgás – idén külön filmet kapott a hallgatóknak szóló egész napos programkavalkád.

És újra megelevenednek az esti stadionshow legemlékezetesebb momentumai is. Az Atomic Media filmjéből (készítette: Mocsári Ádám, Péteri Márk, Harsányi Alex, Juhász Dávid, Koleszár Zsolt, Mocsári Anna, Kozma Ádám) kiderül, hogyan buliztak 22 ezren a lelátókon és – a stadion történetében először – a küzdőtéren.

Hogy tetszett az idei yoUDay?

A stadionshow szervezői minden véleményre kíváncsiak, ezért összeállítottak egy kérdőívet a 2018-as rendezvényhez kapcsolódóan. A kitöltők között egyetemi ajándékcsomagot sorsolnak ki. A sorsolásban való részvétel önkéntes, a kérdőív végén van lehetőség csatlakozni. Az eredményt 2018. december 7-én teszik közzé a yoUDay Facebook-oldalán, illetve a nyertest email-ben is értesítik.

Kérdőív: http://evasys.unideb.hu/evasys/online.php?p=youday2018

yoUDay - a Te napod! Találkozzunk 2019. szeptember 18-án!

Sajtóiroda