Jogászból programigazgató

Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója volt az Alumni Akadémia első vendége. Az új beszélgetéssorozat bemutatkozó rendezvényén az DE-n jogi diplomát szerzett szakember felidézte egyetemi éveit, és beszélt arról is, hogyan került kapcsolatba a fesztiválokkal, zenei rendezvényekkel. A teljes beszélgetés elérhető az Alumni Akadémia podcast-csatornáján.

A Debreceni Egyetemen végzett, sikeres debreceni szakemberek karrierútját, élettörténetét mutatja be az intézmény hallgatóinak az Alumni Akadémia a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár (DEENK) Sziget elnevezésű közösségi terében. A beszélgetéssorozat példát mutat az egyetemistáknak és iránymutatást ad nekik a jövőjük tervezésében. 

Első alkalommal Süli András, a debreceni Campus Fesztivál programigazgatója, a Nagyerdei Víztorony klubprogramjainak szervezője, kulturális menedzser foglalta össze szakmai pályáját és elárulta azt is, hogy bár elvégezte a jogász képzést az egyetemen, de végül miként vett új irányt a szakmai pályája.

A beszélgetés során kiderült, hogy többgenerációs családi szálak fűzik a zenéléshez és a zenéhez, mi volt az első fontos esemény, melynek szervezésében részt vett, milyen volt a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején a hallgatói élet a Debreceni Egyetemen, illetve mennyi munkával jár megszervezni az ország egyik legjelentősebb könnyűzenei fesztiválját.

A teljes beszélgetés elérhető az Alumni Akadémia podcast-csatornáján.

 

Sajtóközpont