Szülői értekezlet a DE GTK-n

Akár online is részt vehet a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar január 16-i, keddi tájékoztató rendezvényén, ahol minden kérdésére választ kaphat a képzésekről, a felvételi eljárásról, a pontszámításról és a hallgatói életről.

Biztos akar lenni abban, hogy jó kezekben lesz érettségiző gyermeke jövője? Bizonytalan a pontszámítást illetően? Szeretné megnézni, milyen körülmények között és kiktől tanulnak a DE GTK hallgatói? Jöjjön el személyesen vagy csatlakozzon online a kar szülői értekezletéhez január 16-án, kedden 17 órakor.

A rendezvényen első kézből kaphat információkat a szeptemberben induló képzésekről, a pontszámításról és minden egyéb fontos témáról a 2024-es általános felvételi eljárással és a Gazdaságtudományi Karral kapcsolatban. A program lehetőséget kínál, hogy szoros kapcsolat alakuljon ki a kar és a leendő hallgatók szülei között, valamint választ kapjanak a felmerülő kérdéseikre.

Az eseményt a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán, a TVK épületben rendezik (Böszörményi út 138., a körforgalomtól jobbra lévő épület). Aki nem tud személyesen részt venni, online is csatlakozhat a szülői értekezlethez. 

Részvételi szándékát kérjük, mindkét esetben jelezze 01.16-án, kedden 12 óráig az alábbi regisztrációs linken: https://keep.unideb.hu/egyetemi-szuloi-ertekezlet 

Sajtóközpont-TB