Ismét jégen

Hosszabb kihagyás után újra Erste Liga-mérkőzést játszhat a DEAC jégkorongcsapata. Kosárlabdázóink a jó formában lévő Sopron otthonában lépnek pályára, míg férfi futsalosaink hazai pályán a Veszprémet fogadják, a lányok a Tolnához utaznak. Női röplabdázóink az Egert látják vendégül.

Jégkorong
Koronavírusos megbetegedések miatt le kellett mondani az erdélyi túrát – ahol három Erste Liga-találkozó lett volna – a DEAC jégkorongcsapatának, emiatt jelentős pontoktól esett el, hiszen a mérkőzéseket a szövetség az ellenfeleknek adta 5-0-s eredménnyel. Szombaton léphetnek ismét jégre a mieink, akik 17 órakor a DAB, majd másnap fél hatkor a Győr otthonában vendégszerepelnek.

Kosárlabda
Újabb rendkívül nehéz feladat elé néz a DEAC-Tungsram csapata: Tóth Ádámék szombaton 19 órakor a zsinórban nyolc győzelemnél tartó Sopron KC otthonában lépnek pályára a Tippmix Férfi NB I/A csoport 18. fordulójában. A két együttes 27-27 ponttal áll a negyedik, illetve az ötödik helyen, így a győztes elléphet riválisától. 

Futsal
Rangadóra készülnek a DEAC férfi futsalosai, akik hétfőn 18:30-kor a Veszprémet fogadják az NB I-es bajnokságban. A hazaiak 26 ponttal a harmadik helyen állnak, míg ugyanennyi egységet gyűjtve követik őket a fekete-fehérek, akik szeretnének előzni, így a három pont megszerzése érdekében lépnek pályára.

Női csapatunk vasárnap a Tolna otthonába utazik. A találkozó esélyesének Quirikó Vivien tanítványai számítanak, akik magabiztosan vezetik az NB I-es tabellát.

Röplabda
Vasárnap idei első mérkőzését játssza az NB II E csoportjában a DEAC női röplabdacsapata. Az ellenfél az Eger együttese lesz 18 órától a DESOK-ban.

További részletek

NyD