Önkénteskedni jó!

A Debreceni Egyetem kiemelt sportrendezvényeihez toboroz önkénteseket a Sporttudományi Koordinációs Intézet. A tevékenységért többletpontot szerezhetnek azok a fiatalok, akik 2024-ben felvételiznek. A részletekről a Learning Centerben tartottak tájékoztatót.

MEFOB Fesztivál 2023. április 28-május 1., World Flying Disc Federation University Trophy 2023. július 4-8., 3x3 Kosárlabda Egyetemi Európabajnokság 2023. július 16-19., Európai Egyetemi Játékok 2024. július 10-25. között – négy nagyszabású, egyetemi szervezésű nemzetközi rendezvény, melyen több száz önkéntes munkájára számítanak a szervezők.

Az eseményekről Varga Katalin, a DE Sporttudományi Koordinációs Intézet munkatársa tartott tájékoztatót a Learning Centerben. Az Önkénteskedni jó címmel meghirdetett találkozón az idei Európai Egyetemi Játékok magyar önkéntesei is beszámoltak tapasztalataikról, élményeikről.


Az eseményen elhangzott: elsősorban olyan hallgatók, illetve középiskolások jelentkezését várják, akik beszélnek angolul vagy akár több nyelven is, szeretik a sportot, a közösségi tevékenységet és a színes nemzetközi kavalkádot.


A jelentkezők a rendezvények előtt felkészítő képzésen vesznek majd részt, hogy részleteiben is megismerjék a rájuk váró feladatot. Munkájukért cserébe pedig többletpontokat szerezhetnek a 2024-es felsőoktatási felvételi eljárásban.

Jelentkezni a volunteer@sport.unideb.hu email címre várják.

Sajtóiroda-TB