Gyermekek örültek az UniFit Mikulásának

Egy hónapon át gyűltek az édességek az UniFit Fitness & Gym Centerben, hogy aztán mosolyt csalhassanak a Kuruc Utcai Óvoda gyermekeinek arcára. A Debreceni Egyetem fitneszcentruma – tovább ápolva a sokéves hagyományt – a vendégekkel összefogva kedveskedett a kicsinyeknek.

November elején hirdette meg jótékonysági akcióját az UniFit. A finomságok az edzeni érkezők jóvoltából, a recepción gyűltek, majd a fitneszcentrum dolgozói mikulászacskókba csomagolták azokat. A 90 ajándékcsomagot Balogh Tamás, az UniFit igazgatója adta át a Kuruc Utcai Óvoda kisgyermekeinek.

- A célunk az, hogy advent alkalmából egymás felé forduljunk apró tettekkel. A társadalmi szerepvállalásunk fontos üzenetet hordoz. Megmutatjuk a gyerekeknek, hogy ha fogyasztanak édességet, az nem gond, hiszen ki ne szeretné azokat, de emellett azt is, hogy már a mozgás is kezdjen beépülni az életükbe. Ezáltal pedig meg tudják majd őrizni az egészségüket – hangsúlyozta az átadás kapcsán Balogh Tamás.

A csodafa csoport tagjai nagy szeretettel és mikulásnapi énekekkel várták az egyetemi fitneszcentrum mikuláscsomagjait. Az óvodában az UnifFit-nek köszönhetően különleges nap volt a keddi – így látta Simon Andrea intézményvezető.

- Nagyön örültünk és minden gyermek az óvodában, hiszen ez egy fontos ünnep számunkra. Jó a gyerekek szemében látni az örömöt, amikor megkapják az ajándékot, hiszen ez egy boldog pillanat, amit közösen tudunk megélni. Ez az első jótékonysági felajánlás óvodánknak, ezért is nagyon jó érzés számunkra, hogy a Debreceni Egyetem fitneszközpontja ránk gondolt – fogalmazott Simon Andrea.

Az intézményvezető hozzátette: nagy megbecsüléssel gondolnak az UniFit-tel létrejött kapcsolatra, egyben reményét fejezte ki, hogy az együttműködés hosszútávú lesz.

Sajtóközpont - PKZs