yoUDay 2023 – Nyerjen VIP-jegyet!

Valmar, Dzsúdló, Korda György és Balázs Klári – idén is a hazai zenei élet sztárjai lépnek fel a Debreceni Egyetem stadionshow-ján szeptember 13-án, szerdán. Az Európában egyedülálló tanévnyitóra páros VIP-belépőket lehet nyerni a yoUDay Instagram-oldalán.

Nagyszabású, színvonalas és sokszínű programmal, látványos színpadi elemekkel és egyedülálló hangulattal készülnek a szervezők Európa egyetlen tanévnyitó show-jára. A főszereplők már hangolnak, a tánccsoportok próbálnak, a jegyek pedig gyorsan fogynak.  

Az idei yoUDay is igazi sztárparádét tartogat, hiszen fellép a Nagyerdei Stadionban a Valmar, Dzsúdló, valamint Korda György és Balázs Klári, a showműsort követő retró stadiondiszkóban pedig Csepregi Éva és Végvári Ádám, Nagy Feró, valamint Zalatnay Cini koncertezik. 

A Debreceni Egyetem elmaradhatatlan éves nyitóeseményének fontos célja, hogy rögtön a tanév elején összekovácsolja a hallgatókat, kifejezze az intézményhez tartozás fontosságát és a közösség különleges erejét.  

- Az egyetem olyan élményt szeretne nyújtani, ami túlmutat az oktatáson, az egyetemisták azt érezhetik, hogy egy valódi közösséghez tartoznak. Sok olyan külföldi hallgatónk van, akiknek nincs itt a családjuk, a DE révén azonban ők is befogadó otthonra lelhetnek. A yoUDay idei mottója We are stronger together, azaz együtt erősebbek vagyunk. Ez a mondanivaló a műsor során több formában is megjelenik majd. A magyar és külföldi hallgatóktól ezúttal családi képeket is kérünk, melyeket a show egyes részein felvillantanánk, megmutatva ezzel az egyetem diverzitását. Szeretnénk minél több hallgatót bevonni a rendezvény lebonyolítási munkáiba, éppen ezért az esemény honlapján várjuk a jelentkezésüket a szervezői csapatba, erről a lehetőségről a Neptunon keresztül is tájékoztatjuk őket. Örülnénk, ha minél több egyetemi polgár lenne jelen, ezért ők 1+három főt regisztrálhatnak a rendezvényre 1490 forintért – hangsúlyozta Török Gergő szervező. 

A yoUDay központi elemeként a külföldi hallgatók nemzetük zászlaját a magasba emelve vonulnak majd végig a hatalmas színpadon, így hangsúlyozva a nemzetközi összetartozást. Ahogyan tavaly, úgy most is 119 lobogót visznek majd a hallgatók, a Debreceni Egyetemen tanuló összes nemzet képviselteti magát.  

A stadionshow ebben az évben is bővelkedik bravúros technikai megoldásokban, hiszen korszerű hangzás, óriási ledfalak, látványos fénytechnika, valamint lézershow kápráztatja el a közönséget. Most először egy 2,5 méter átmérőjű ledgömb is megjelenik majd a stadionban, melyen az éppen aktuális műsorszámnak megfelelő vizuális élmény lesz látható. 

Újdonságként a yoUDay Instagram-oldalán nyereményjátékon is részt lehet venni szeptember 1-je, péntek 20 óráig: tíz darab páros Silver VIP belépőt sorsolnak ki. Ehhez csupán követni kell a youday.ofc oldalt, like-olni az ott található fotót és kommentben be kell taggelni három olyan barátot, akivel az érdeklődő a legszívesebben bulizna együtt a tanévnyitó stadionhow-n. Több kommentre is van lehetőség, így több személy megjelölésével a sikerre is nagyobb az esély. Az eseményről készült legjobb képeket is ezen a felületen teszik majd közzé először.

Bővebb információk és jegyvásárlás a rendezvény weboldalán, a youday.hu-n és a Facebookon. 

Sajtóközpont - BZ