2019-ben is folytatódik a Szenior Egyetem!

Innovatív gyógyászati eljárások, magyar ültetvényesek Indonéziában, időskori tanulás – ismét a legfrissebb tudományos eredményekkel gazdagodhatnak azok, akik részt vesznek a Debreceni Egyetem ingyenes kurzusán.

Nem szeretne újabb végzettséget szerezni, de szívesen fejlesztené tudását a tudomány, a technika, a művészetek mai eredményei, érdekességei köréből? A Szenior Egyetem elérhetővé teszi az oktatás és a kutatás terén felhalmozott ismereteket. A program nagy sikert aratott az előző két félévben, összesen 325 hallgató kapott tanúsítványt a képzés végén. 


A kurzus ebben a szemeszterben újra hat előadással várja az érdeklődőket. A Debreceni Egyetem professzorai, oktatói és vendégelőadói ezúttal is érdekes történelmi, várostörténeti, orvostudományi, irodalmi és közéleti témákkal készülnek a rendezvényekre. A következő előadás 2019. január 18-án lesz arról, hogy miért érdemes idős korban tanulni. A féléves program ide kattintva elérhető.


 

A Szenior Egyetem ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni személyesen, postai úton vagy elektronikus formában egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet, amely ide kattintva letölthető.


 

Sajtóiroda – TB