Történelmi siker előtt

Utolsó alapszakasz-mérkőzésére készül a Debreceni Egyetem férfi röplabdacsapata, amely ha sikerrel veszi az Extraliga-találkozót, már biztos, hogy a felsőházban folytatja. Itthon játszanak kosárlabdázóink és férfi futsalosaink is a hétvégén, míg a jégkorongozók és a női futsalosok idegenben lépnek pályára.

Jégkorong
Az erdélyi túrája után csütörtök este ismét a Debreceni Jégcsarnokban játszott a DEAC a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. A heroikus küzdelemben a fekete-fehérek 4-2-es vereséget szenvedtek. Január 22-én, vasárnap 15:30-tól már idegenbeli meccs vár Mihalikékra, a Ferencváros vendégei lesznek.

Kosárlabda
Férfi kosárlabdacsapatunk hazai pályán folytatja az NB I/A küzdelmeit. Az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban január 21-én, szombaton 18:30-tól a tabellán második helyen álló Szolnoki Olajbányász lesz az ellenfél.

Futsal
Január 23-án, hétfőn 18:30-tól megyei rangadót vív a DEAC férfi futsalcsapata a DESOK-ban, az ellenfél az MVFC Berettyóújfalu lesz. A hölgyek szombaton játszanak NB I-es bajnokit, a 2F-BAU-Tolna-Mözs elleni idegenbeli találkozójuk 17 órakor kezdődik.

Röplabda
Történelmi siker előtt áll a DEAC férfi röplabdacsapata, amely január 22-én, vasárnap 19 órakor a Kistext JP Auto Mercedes csapatát látja vendégül a DESOK-ban az Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójában. Amennyiben a mieink győznek a találkozón, már biztosan a felsőházban kezdik a rájátszást, amire még soha nem volt példa.