Több klinikán is feloldották a látogatási tilalmat

December 6-tól ismét lehet látogatni a betegeket a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nagyerdei Campusán működő Belgyógyászati Klinika Hematológiai Osztályán, illetve a Gróf Tisza István Campuson működő Neurológiai osztályon. A maszkviselés viszont továbbra is kötelező a Klinikai Központ valamennyi betegellátó egységében.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt vonta vissza a látogatási tilalmat a Belgyógyászati Klinika Haematológiai Osztályán, illetve a Gróf Tisza István Campuson működő Neurológiai osztályon.   
A Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikán, valamint a Kenézy Gyula Campuson működő Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán viszont továbbra sem lehet látogatni a betegeket, és a maszkviselés is kötelező a Klinikai Központ mindhárom Campusán, a Nagyerdei Campuson, a Kenézy Gyula Campuson és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson is.  
Fenti rendelkezések visszavonásig érvényesek. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését.  

Sajtóközpont - CzA