A rájátszás a tét

A Debreceni Egyetem kosárlabdázói nagyon fontos mérkőzést játszanak pénteken. Hazai bajnoki vár a férfi futsal-, a kézilabda-, a női röplabda- és a floorballcsapatunkra. A többi együttesünk idegenben lép pályára.

Kosárlabda
Március 24-én, pénteken 19 órától a Budapesti Honvéd otthonában lép pályára a DEAC kosárlabdacsapata a Tippmix Férfi NB I/A 25. fordulójában. Ahhoz, hogy Andjelko Mandics együttese kvalifikálja magát az idei rájátszásba, égetően fontos lenne elhozniuk a bajnoki pontokat a Ludovika Arénából.

Futsal
Az NB I-es bajnokságban megyei rangadó előtt áll férfi futsalcsapatunk. A DESOK-ba az MVFC Berettyóújfalu érkezik, a hétfői, felsőházi összecsapás 18:30-kor kezdődik.

Női együttesünk sem tölti tétlenül az Európa-bajnokság utáni napokat, ugyanis március 26-án, vasárnap mérkőzés vár rá az NB I-ben. A Csepel FC USE otthonában rendezendő meccsen 15:30-kor indul útjára a labda.

Kézilabda
A kézilabdáért rajongók is a DESOK felé vegyék az irányt a hétvégén, ugyanis ott vív bajnoki mérkőzést a DEAC a férfi NB I/B 22. fordulójában. A Győr elleni összecsapás 25-én, szombaton 18 órakor kezdődik.

Labdarúgás
A múlt hétvégi, Karcag elleni hazai siker után ezúttal idegenben, a BKV Előre pályáján igyekszik begyűjteni a három pontot Sándor Tamás együttese a labdarúgó NB III Keleti csoportjában. A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik.

A női csapatunk most kezdi meg szereplését a tavaszi szezonban, az NB II Keleti csoportjában. A 13. forduló meccsét az FC Hatvan otthonában rendezik szombaton 15 órától.

Röplabda
A női NB II Keleti csoportjának alsóházi rájátszásában érdekelt a DEAC röplabdacsapata. Március 26-án, vasárnap 15 órakor a DESOK-ban szurkolhatunk a lányoknak, hogy legyőzzék a HÉP-Röpke SE alakulatát.

Floorball
A férfi OB I rájátszásában méretik meg a DEAC floorballcsapata. A fekete-fehérek a Dunai Krokodilokat fogadják a Böszörményi úti campuson található Kecskeméti János Sportcsarnokban vasárnap 18 órakor.