Január 18-tól, csütörtöktől megszűnik a látogatási tilalom a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikán, az Ortopédiai és Traumatológiai, valamint az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán. Így jelenleg a Klinikai Központ valamennyi betegellátó egységében lehet látogatni a betegeket. A maszkviselés viszont továbbra is kötelező.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt vonta vissza a látogatási tilalmat a Klinikai Központ Nagyerdei Campusán működő Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikán, illetve a Kenézy Gyula Campuson működő Ortopédiai és Traumatológiai, valamint az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán. 

A maszkviselés viszont továbbra is kötelező a Klinikai Központ mindhárom campusán, a Nagyerdei Campus, a Kenézy Gyula Campus és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campus valamennyi betegellátó egységében.  
A rendelkezés visszavonásig érvényes. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését.  

Sajtóközpont - CzA