November 25-től megszűnik a látogatási tilalom a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán működő Ortopédia és Traumatológia Klinika C részlegén. A maszkviselés viszont továbbra is kötelező a Klinikai Központ valamennyi betegellátó egységében.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt vonta vissza a látogatási tilalmat az Ortopédia és Traumatológia Klinika C részlegén november 25-től, szombattól.  

Továbbra sem lehet azonban látogatni a betegeket a Kenézy Gyula Campuson működő Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán, a Gróf Tisza István Campuson működő Neurológiai Osztályon, illetve a Nagyerdei Campus Belgyógyászati Klinika B épület Hematológiai Osztályán.     

A Klinikai Központ mindhárom Campusán, a Nagyerdei Campuson, a Kenézy Gyula Campuson és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson is kötelező a maszkviselés. 

Fenti rendelkezések visszavonásig érvényesek. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését.

Sajtóközpont - CzA