Campus: folytatás következik

A hazai könnyűzenei szakma színe-java fellép majd a járvány után ezen a nyáron újjáéledő Campus Fesztiválon, amelyet július 21. és 25. között tartanak. A csak védettségi igazolvánnyal látogatható rendezvény egyik kiemelt helyszíne az Egyetem tér lesz.

Jó esély van rá, hogy idén mind a fellépők, mind a látogatók számát tekintve a debreceni Campus legyen az ország legnagyobb nyári fesztiválja, melyet a Debreceni Egyetem hallgatói is előszeretettel látogatnak.

A szokásos helyszínen, a Nagyerdei Stadion környékén hét színpadon – közte két nagyszínpadon – több mint 200, szinte kizárólag hazai fellépő szórakoztatja majd a közönséget, és kiegészítő programokból sem lesz hiány. Többek között olyan sztárokat lehet majd látni, hallani mint a Halott Pénz, a Wellhello, Ákos, a Tankcsapda és Rúzsa Magdolna – ismertette Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató a hirek.unideb.hu-nak nyilatkozva.

Elmondta: az 5 naposra bővülő rendezvényt csak azok kereshetik fel, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, melynek meglétét a bejáratoknál szigorúan ellenőrizni fogják. Fontos változás, hogy csak ebben az évben a főbejárat visszakerül az Ady Endre útról a Pallagi úti körforgalom közelébe.

A Campus leglátogatottabb nappali rendezvényhelyszíne minden évben az Egyetem Tér, amely jelentős szerepet játszik a Debreceni Egyetem ismertségének növelésében, népszerűsítésében. Az intézmény a karok, az intézetek és a tanszékek jóvoltából az idei fesztiválon is szeretné bemutatni a tudomány könnyedebb, szórakoztató oldalát. Az Egyetem Tér ezúttal is színes színpadi kínálattal, sok népszerű fellépővel várja majd az érdeklődőket.

- Megkezdtük a legérdekesebb programok összegyűjtését. A Tudományos Igazgatóság várja a további érdeklődők jelentkezését is, a jövő héten elérhető lesz az online jelentkezési felület a regisztracio.unideb.hu oldalon – tájékoztatott Varga Zsolt, az intézmény tudományos igazgatója.

Jegyek és bérletek ide kattintás után vásárolhatók.

A hallgatói, dolgozói bérlet 15 990 forintba, a normál bérlet 19 900 forintba kerül. A korábban vett belépők érvényesek lesznek a rendezvényre. Esetleges jegyvisszaváltásra, vagy jövő évi átváltásra június 1. és 10. között lesz lehetőség.


Sajtóiroda - OCs