Mad Run: idén is várják a dűlők a futókat

A Debreceni Egyetem Mádi Borakadémiája szervezésében idén is megrendezik a Mad Run futóversenyt. A harmadik mádi megmérettetés résztvevői háromféle versenytáv közül választhatnak a Tokaji Hegyvidék legszebb részeit bejárva.

A Mad Run szervezői a kevésbé edzetteknek a 4 kilométeres és a 8 kilométeres, a rendszeresen hosszabb távokat futóknak a 21 kilométeres kört ajánlják. A start a mádi Borsay kastélynál (Rákóczi út 39.) június 4-én, szombaton 10 órakor lesz.

Az útvonal elejét a szőlők között köves, meredek emelkedőkkel és lejtőkkel tarkított terepen, a végét aszfalton jelölik ki. Futás közben a résztvevők megismerkedhetnek a zamatos furmintjáról nevezetes Mád falujával és közvetlen környékével, a térség leglátványosabb dűlőivel.


A verseny célja a futás népszerűsítése, a sport szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak megismertetése.

A nevezési díjak – fejenként és távtól függően – 3 ezer, 4 500, illetve 6 ezer forint között alakulnak. Egy versenyző csak egy távra jelentkezhet. A 14 év alattiak ingyen indulhatnak, de nekik szülői beleegyezésre is szükségük lesz. A retró futóruházatban érkezők különdíjat kapnak.

A résztvevőket este színes programokkal és finom helyi ételekkel várják a szervezők.

Regisztrálni ezen a linken lehet.


Sajtóiroda – OCs