A jövőd itt kezdődik!

Szerkezet-építőmérnök, nemzetközi tanulmányok, járműmérnök, marketing, ének-zene tanár – új képzésekkel és új kisfilmmel csábítja a felvételizőket a Debreceni Egyetem. Indul a 2020-as felvételi – nézz be hozzánk, segítünk a döntésben!

A téli szünetben már lehet böngészni a hivatalos felvételi tájékoztatót, melyben a Debreceni Egyetem összesen 197 szakkal szerepel. A jelentkezőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik képzésen szeretnének továbbtanulni 2020 szeptemberétől. 

A Debreceni Egyetem 72 alap- és 87 mesterszakkal, 6 osztatlan képzéssel, valamint 14 felsőoktatási szakképzéssel várja a felvételizőket.  Most először lehet jelentkezni a járműmérnöki és a nemzetközi tanulmányok alapszakra, valamint a marketing, illetve a szerkezet-építőmérnöki mesterszakra, továbbá az ének-zene tanári osztatlan képzésre több szakpárban.

A keresztfélévben már duális formában is meghirdetett nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, marketing és természetvédelmi mérnöki mesterszakok mellett pedig már a környezettudomány és a biológus mesterképzés is választható ősztől ebben a gyakorlatorientált képzési formában.

Bővebb információ a Debreceni Egyetem szeptemberre meghirdetett képzéseiről ide kattintva érhető el, a felvételi tájékoztató pedig ezen a linken bögészhető. 

A jelentkezők döntését segíti az az új kisfilm is, amelyben a Debreceni Egyetem élménydús mindennapjait mutatja be 30 másodpercben.


Sajtóiroda-TB