Nemzetközi futballmeccseken bizonyíthat a DE hallgatója

A DASE labdarúgóját, a Debreceni Egyetem GTK gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatóját, a 23 éves Hamza Khant meghívták a pakisztáni válogatott összetartására.

Pakisztán a márciusi barátságos meccseire készül, illetve a Dél-Ázsiai Labdarúgó Kupára, valamint az őszi vb-selejtezőkre.

A fiatal futballista tehát a nemzetközi labdarúgásban képviselheti a Debreceni Egyetemet, nagy nyilvánosság előtt is demonstrálva, hogy az intézményben jó tanulók és kiváló sportolók pallérozódnak.

- Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy meghívnak a válogatottba – mondta Hamza Khan. Nem kevés időbe telt, mire feldolgoztam, hogy valósággá vált a nagy álmom. Nagyon keményen dolgoztam ezért, büszke vagyok, hogy megkaphatom a lehetőséget, és hálás vagyok érte Istennek. A folyamatos fejlődés a célom, úgy vélem, mindig van miben javulnom. Igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani klubszinten és a válogatottban is. Ezúton is szeretném megköszönni Kovács Miklós edzőnek, aki bízott bennem, és lehetőséget adott arra, hogy megmutathassam képességeimet, valamint fejlesszem játékom hiányosságait. Miki nélkül talán nem is jöhetett volna létre a válogatottbeli lehetőség – nyilatkozta a labdarúgó.

A fiatalember céljai az egyetemi tanulmányaiban sem kisebbek, mint a futballpályán, ott is a legjobbra törekszik: szeretne kiváló minősítésű diplomát, illetve oklevelet szerezni.

TN - DEAC