Online a GYGYK-ról

Idén online rendezi meg nyílt napját a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar. A felvételiző középiskolások január 19-én, szerdán 16 órától kaphatnak értékes információkat a képzési kínálatról, az elérhető ösztöndíjakról valamint a tehetséggondozási programokról.

A virtuális térben rendezi meg információs rendezvényét a Debreceni Egyetem (DE) Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara (GYGYK). Az online tájékoztatón az érdeklődők megismerkedhetnek a kar óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, szociál- és gyógypedagógia valamint romológia szakokkal, továbbá hasznos információkat kaphatnak a szociálpedagógia mesterképzéssel és a szakirányú továbbképzésekkel kapcsolatban.

A fórumon a tanulmányi osztály vezetője válaszol egyebek mellett a képzésekkel, a követelményrendszerrel valamint az elméleti és gyakorlati órákkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre. A GYGYK jelenlegi hallgatói pedig gyakorlati tapasztalataikat osztják meg a fiatalokkal.

A Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar nyílt napját január 19-én, szerdán 16 órától rendezik meg. Az eseményhez az alábbi linken csatlakozhatnak az érdeklődők.

https://gygyk.unideb.hu/hu/online-nyilt-nap#overlay-context=hu/online-n…

További részletek és hasznos információk a kar honlapján találhatók:

https://gygyk.unideb.hu/hu/bemutatkozo-videok#overlay-context=hu

Sajtóiroda- ÉE