Körmenden folytathatja jó sorozatát a Mandics-csapat

A Debreceni Egyetem kosárlabdázói ezúttal Körmenden lépnek pályára. Idegenbeli meccs vár a férfi futsal- és labdarúgócsapatra is.

Kosárlabda
A rájátszás kiharcolása szempontjából újabb kulcsfontosságú összecsapás vár a Debreceni Egyetem kosárlabdacsapatára, amelynek veretlenségi sorozata már hat mérkőzés óta tart. Andjelko Mandics együttese szombaton 18 órakor a közvetlen rivális Körmend otthonában lép pályára.

Futsal
A válogatott szünetet követően pénteken folytatódik a küzdelem a férfi futsal NB I felsőházában: a DEAC a Veszprém otthonában vizitál, a mérkőzés 18:30-kor kezdődik a Március 15. Sportcarnokban.

- Parázs találkozóra számítok, mivel egészséges rivalizálás megy a két klub között. A veszprémi csarnokról szép emlékeink vannak, ugyanis tavaly ott szereztük meg a bajnoki bronzérmet, ebből pedig erőt meríthetünk – mondta a DEAC játékosa, Szabó Ábel.

Labdarúgás
Vasárnap játszik labdarúgócsapatunk a férfi NB III Keleti csoportjának 25. fordulójában. Sándor Tamás alakulata Sényőről igyekszik három ponttal hazatérni, az összecsapás 14 órakor kezdődik.