Jön a harmadik etap

A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata a harmadik Veszprém elleni összecsapásra készül. A kézilabdázók számára véget ér a szezon, az utolsó fordulóban Komáromban lépnek pályára.

Futsal
Összesítésben 2-0-ra vezet az NB I bronzért folytatott párharcában a DEAC férfi futsalcsapata a Veszprém ellen. Hétfőn ráadásul nem akármilyen meccset nyertek meg a hajdúságiak, hiszen már 4-0-ra vezettek, innen állt fel a rivális, végül hosszabbításban 6-5-re nyert együttesünk. A két csapat pénteken 18:30-kor ismét összecsap egymással, ezúttal a Március 15. Sportcsarnokban. Amennyiben itt is a mieink nyernek, ők végeznek a harmadik helyen, ellenkező esetben a küzdelem Debrecenben folytatódik hétfőn délután fél hétkor.

– Intő jel lehet, hogy a veszprémiek a legutóbbi mérkőzésen négygólos hátrányból álltak fel – kezdte a DEAC kapusa, Krajcsi Bence. – Nem lefutott még a párharc, de szeretnénk már holnap pontot tenni a végére. Úgy fest, hogy Faragó Lajosra nem számíthatunk, ettől függetlenül is hosszabb lesz a kispadunk, ami előnyt jelenthet. A hétfői ütközetre egyébként nagyon nehéz jelzőt találni, eddigi pályafutásom során még nem éltem át ilyet. Mind mentálisan, mind fizikálisan megterhelő összecsapás volt, de a fáradtságot kompenzálja a győzelem. Az is mesébe illő, hogy az a Thiago lett a nyerőember, aki a rendes játékidő végén megjárta a poklot, mivel nagyot hibázott. Egyébként 4-0 után le kellett volna zárnunk a találkozót, de nem jártunk sikerrel, így a saját dolgunkat nehezítettük meg. Az előző szezonhoz képest minden területen sokat fejlődtünk, ennek köszönhetően karnyújtásnyira kerültünk a harmadik helytől – nyilatkozta Krajcsi Bence.

Kézilabda
Kiesett az NB I/B-ből a Debreceni Egyetem kézilabdacsapata, így már csak a szép búcsúban bízhat. A szezon utolsó mérkőzését szombaton 15 órakor a Komárom otthonában vívják Bíró Imre tanítványai.

További részletek

NyD