Hírek

20 már
A tudomány világát befolyásoló emberi tényezőkre és a karrierépítés során felmerülő mentális csapdákra fókuszált a Richter Tudós Klub idei rendezvénye a Debreceni Egyetemen. A magyar gyógyszeripari óriás vezetői gyárlátogatásra is meghívták a debreceni hallgatókat.
19 már
Kínai befektetők érdeklődnek a Debreceni Egyetem kutatásfejlesztési programjai iránt.
19 már
„Inkluzív pedagógia – érzékenyítés – lemorzsolódás prevenció” címmel rendezett tanácskozást kedden a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete.
18 már
A Debreceni Egyetemen tart előadást Lencsés Gergő, a General Electric (GE) globális értéklánc vezetője csütörtökön. A szakember a vállalatok működéséről és jövőjéről is beszél a Műszaki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet meghívására. Hallgatók még jelentkezhetnek.
18 már
A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának csapata nyerte az idei Bosnyák János Nemzeti Emlékversenyt. A díjátadón Varga Mihály pénzügyminiszter hangsúlyozta: világszínvonalú a hazai számvitelképzés.
18 már
Magyar bajnoki bronzérmet szerzett a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata. A DEAC az aranyvárományos Ferencváros ellen, az elődöntőben fejezte be az idei küzdelmeket. Nem tudott nyerni ezúttal a kosárcsapat, ám szép sikerrel örvendeztették meg a drukkereket a labdarúgók.
18 már
A nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Érdemrend közép-, lovag- és tisztikeresztjét, Liszt Ferenc-díjat, valamint Batthyány-Strattmann László-díjat vehetett át a Debreceni Egyetem négy professzora és egy adjunktusa.
14 már
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából ünnepi szenátusi ülést tartottak a Debreceni Egyetemen. A rendezvényen vette át díszdoktori címét Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke.
14 már
Kulcsfontosságú találkozók előtt áll a Debreceni Egyetem férfi kosárlabdacsapata, valamint jégkorong együttese. Előbbi az egyik közvetlen üldözővel játszik, míg utóbbi egyenlíteni próbál a négy nyert meccsig tartó elődöntőben.
14 már
Mintegy 160 fizikatanár érkezett az ország minden részéről, hogy megvitassák a legújabb oktatási és szemléltetési módszereket, és hasznos ötleteket merítsenek. Idén a Debreceni Egyetem ad otthont a 62. Országos Fizikatanári Ankétnak és Eszközbemutatónak.

Oldalak