Módosul a Böszörményi úti campus behajtási rendje

A Debreceni Tavaszi Országos Kirakodóvásár ideje alatt, 2023. május 13-14-én a Debreceni Egyetem Böszörményi út 138. sz. alatti campusa területén a forgalmi rend a következőképpen módosul:

Gépjárműforgalom:
2023. május 12-én, pénteken 17 órától május 14-én, vasárnap 24 óráig az egyetem területére gépjárművel behajtani csak az Akadémia utca felőli kapun lehetséges.

Gyalogosforgalom:
2023. május 13-án, szombaton és május 14-én, vasárnap az Akadémia u. vagy a Békéssy Béla u. (körforgalom) felőli bejáratot lehet használni. Minden egyéb bejárati kapu zárva lesz.

 

Közzététel dátuma

Események

A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódva a Debreceni Egyetem idén is színes programokkal csatlakozik az Európai Nyelvi Koktélbár programjaihoz.

Sándor Mihály címzetes egyetemi docens, tudományos főmunkatárs, sporttörténész, újságíró, szakíró, Nívó-és Ezüstgerely-díjas szerző tart előadást a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy keretében.

Military Orders in East-Central and Northern Europe címmel Roman Czaja, a toruń-i Uniwersytet Mikołaja Kopernika tanszékvezető egyetemi tanára, a Debreceni Egyetem díszdoktora tart előadást a Magyar Kutatási Hálózat-Debreceni Egyetem: „Középkori Magyarország és Közép-Európa Hadtörténete” kutatócsoport szervezésében.