Lezárják a Nagyerdei körút és Egyetem tér kereszteződését

Folytatódik a villamospálya-felújítás. A DKV Zrt. villamospálya-felújítást végez a Nagyerdei körút és az Egyetem tér kereszteződésében.

Az átépítés ideje alatt teljes szélességében lezárják a járműforgalom elől a Nagyerdei körút és az Egyetem tér kereszteződését. Az itt található körforgalomból a Nagyerdei körútra, illetve a Nagyerdei körútról a körforgalomba sem lehet ki-és behajtani. Az érintett útszakaszon a menetrend szerint közlekedő autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. 

A felújítási munkák miatt, az 1-es villamosok az Egyetem megállóhelyig közlekednek, majd az eredeti útiránnyal ellentétesen, a Klinikák irányába indulnak vissza a Nagyállomás felé.

A munkák 2022. augusztus 22-én, hétfőn üzemkezdettől, előreláthatólag 2022. szeptember 18-án, vasárnap üzemzárásig tartanak. A pályaszerkezet átépítésével befejeződnek az idei évre tervezett felújítási munkák.

További információ a csatolmányban olvasható.

Közzététel dátuma

Események

Az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája keretében a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar Vásáry Tamás zongoraművész, karmester vezetésével Debrecenben, a Református Nagytemplomban július 18-án, csütörtökön 19.00 órakor ad hangversenyt.