Konzultációs lehetőség tartós betegséggel élő vagy hosszabb idejű betegállományból visszatérő munkatársak részére

Konzultációs lehetőség tartós betegséggel élő vagy hosszabb idejű betegállományból visszatérő munkatársaink részére.

Debreceni Egyetem Kancellária Megváltozott Munkaképességűek Központja részéről már több tájékoztatót adtunk ki a tartós betegséggel élő munkavállalóinknak. Most azokat szeretnénk megszólítani, akik jelenleg is munkaviszonyban állnak, és tartós betegséggel élnek, de a betegségük nem akadályozza a munkavégzésüket, és azokat a munkatársainkat, akik hosszabb idejű táppénzes állományban voltak, és betegségük tartóssá vált, vagy még jelenleg is táppénzen vannak.

Sajnos a munkatársaink közül csak kevesen tájékozottak arról, hogy a tartós betegségekhez, vagy kialakult állapotokhoz kapcsolódhatnak olyan ellátások, amelyekről a háziorvosuk, és a szakorvosuk sem tájékoztatta. Ezekkel a jogszabály által biztosított lehetőségekkel szeretnénk őket megismertetni, pl. adókedvezmény,

különböző ellátások - amelyek a betegségük alapján megilletik őket anélkül, hogy ez a jelenleg meglévő munkaviszonyukat befolyásolná. Az elmúlt évek során több olyan munkatársunknak sikerült segítséget nyújtanunk, akik közel fél millió forintot kaptak vissza adóvisszatérítésből, vagy havi rendszerességgel járó ellátásra lettek jogosultak.

Kérem, ha az ügyben érintettnek érzi magát, forduljanak bizalommal Központunkhoz, vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal, hogy személyre szabottan tudjanak tájékozódni a lehetőségekről.

Központunk munkatársai segítenek abban, hogy a kialakult helyzetből a lehető legtöbbet kihozzuk, vagyis „akit megillet egy ellátás az kapja is meg!" Ebben tudunk egyéni konzultáció keretében tájékoztatást adni és a teljes adminisztrációban segítséget nyújtani.

Egyéni konzultációs lehetőség egyeztetése:

Bodnár Istvánné ügyvivő-szakértő (rehabilitációs foglalkoztatási referens) Telefonszám, mellék: +36 52 512 700/73574 E-mail: bodnar.istvanne@unideb.hu

Cím: 4027 Debrecen, Egyetem sugárút 13. DE Tisza István Kollégium, földszint (iroda)

Központ elérhetősége:

Cím: 4027 Debrecen, Egyetem sugárút 13. DE Tisza István Kollégium, földszint Telefon: +36 52 512 700 /73575, 73573

E-mail: demmk.foglalkoztatas@unideb.hu

Weboldal: https://szervezetek.unideb.hu/bernutatkozas-mmszk Facebook: DEKC MMSZK

Közzététel dátuma

Események

A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódva a Debreceni Egyetem idén is színes programokkal csatlakozik az Európai Nyelvi Koktélbár programjaihoz.

Sándor Mihály címzetes egyetemi docens, tudományos főmunkatárs, sporttörténész, újságíró, szakíró, Nívó-és Ezüstgerely-díjas szerző tart előadást a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy keretében.

Military Orders in East-Central and Northern Europe címmel Roman Czaja, a toruń-i Uniwersytet Mikołaja Kopernika tanszékvezető egyetemi tanára, a Debreceni Egyetem díszdoktora tart előadást a Magyar Kutatási Hálózat-Debreceni Egyetem: „Középkori Magyarország és Közép-Európa Hadtörténete” kutatócsoport szervezésében.