HelloAI e-learning program

Érdekelnek az orvostudomány legmodernebb mesterséges intelligencia megoldásai? Bővíteni szeretnéd tudásodat és a kitűnni a szakterületeden? A HelloAI e-learning kurzusai továbbképzési lehetőséget nyújtanak a mesterséges intelligencia területén, az alapoktól kezdve az egészségügyben történő alkalmazási lehetőségekig. A képzés angol nyelven érhető el és lehetőség van ösztöndíj igénybevételére. A program sikeres elvégzését követően a stockholmi Royal Institute of Technology (KTH) -től 7,5 ECTS kreditnek megfelelő tananyag elvégzéséről szóló igazolás igényelhető.

Jelentkezz június 20-ig a https://hvl.thinkific.com/ oldalon, hogy részt vehess az első Live eseményen és teljes ösztöndíjjal vehess részt a programon. Használd a „hellohupartner” promó kódot a 100%-os kedvezményért.

További információ: www.helloaionline.com

Közzététel dátuma
Letölthető dokumentumok

Események

A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódva a Debreceni Egyetem idén is színes programokkal csatlakozik az Európai Nyelvi Koktélbár programjaihoz.

Sándor Mihály címzetes egyetemi docens, tudományos főmunkatárs, sporttörténész, újságíró, szakíró, Nívó-és Ezüstgerely-díjas szerző tart előadást a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy keretében.

Military Orders in East-Central and Northern Europe címmel Roman Czaja, a toruń-i Uniwersytet Mikołaja Kopernika tanszékvezető egyetemi tanára, a Debreceni Egyetem díszdoktora tart előadást a Magyar Kutatási Hálózat-Debreceni Egyetem: „Középkori Magyarország és Közép-Európa Hadtörténete” kutatócsoport szervezésében.