Dolgozói DErbi a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem 2023. június 9-én, pénteken 8 óra és 21 óra között ismét egész napos programkínálattal várja minden munkatársát és azok hozzátartozóit a Nagyerdei Stadion és Nagyerdei Víztorony környékére, ahol együtt tölthetünk egy tartalmas napot a Dolgozói DErbi-n.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületet 2023. május 8-án, hétfőn 13 órakor nyitjuk meg! A regisztrációra kizárólag a https://regisztracio.unideb.hu/hu/dolgozoi-derbi-regisztracio-2023 oldalon van lehetőség, 2023. május 31-ig.  

A rendezvényen a Debreceni Egyetem dolgozói és családtagjaik, közvetlen hozzátartozóik (férj/feleség és/vagy gyermek(ek)) vehetnek részt. Minden dolgozó további négy családtagot tud regisztrálni az eseményre.

Az előző évekhez hasonlóan az elektronikus beléptetés egyetemi kártyával (UniPass) történik! A rendezvényre jelentkezés feltétele, hogy a dolgozó rendelkezzen ezzel a kártyával és az érvényes legyen a rendezvény napján! Akinek még nincs egyetemi kártyája, vagy lejár a kártyájának az érvényességi ideje 2023. június 10-ig, az a https://unipass.hu/ honlapon hálózati azonosítóval és jelszóval belépve tud igényelni. A rendezvényre történő belépés mellett az ajándék hot-dog/tortilla/lángos és a víz átvétele is ezzel a kártyával lehetséges, ezért felhívjuk figyelmét, hogy AKTIVÁLT egyetemi kártyáját a rendezvényre feltétlenül hozza magával!

Annak érdekében, hogy minél több kolléga részt tudjon venni a Dolgozói DErbin, a pénteki munkavégzés alól felmentést kapnak, azonban az intézmény minden egyes szervezeti egységének a minimális szolgáltatásokat biztosítani kell. A rendezvény napját oktatásmentes munkanapnak is nyilvánítjuk. Azon dolgozók, akik nem kívánnak részt venni a rendezvényen, kötelesek pénteki munkarend szerint végezni feladataikat.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekkel keressék munkatársainkat a derbi@unideb.hu címen.

A rendezvény programjairól további információkat aDErbi weboldalon és a Debreceni Egyetem Dolgozói DErbi Facebook oldalon találnak.

 

Közzététel dátuma

Események

A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódva a Debreceni Egyetem idén is színes programokkal csatlakozik az Európai Nyelvi Koktélbár programjaihoz.

Sándor Mihály címzetes egyetemi docens, tudományos főmunkatárs, sporttörténész, újságíró, szakíró, Nívó-és Ezüstgerely-díjas szerző tart előadást a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy keretében.

Military Orders in East-Central and Northern Europe címmel Roman Czaja, a toruń-i Uniwersytet Mikołaja Kopernika tanszékvezető egyetemi tanára, a Debreceni Egyetem díszdoktora tart előadást a Magyar Kutatási Hálózat-Debreceni Egyetem: „Középkori Magyarország és Közép-Európa Hadtörténete” kutatócsoport szervezésében.