Pályázati felhívás Akadémiai Ifjúsági Díj elnyerésére

Kiírta pályázatát az Akadémiai Ifjúsági Díj elnyerésére a Magyar Tudományos Akadémia. A tudományos élet területén dolgozó, kutatást végző fiatalok eredményeinek elismerésére létrehozott díj 2025-re is elnyerhető.

Az Akadémiai Ifjúsági Díjra olyan, 35 évnél fiatalabb kutatók pályázhatnak, akik tudományos minősítéssel rendelkeznek (PhD), tagjai az MTA köztestületének, és Magyarországon, költségvetési, vagy alapítványi támogatásból működő kutatóközpontok, kutatóintézetek, egyetemek, vagy alapító okiratuk szerint tudományos kutatási tevékenységet is végző más intézmények teljes, vagy részmunkaidőben tudományos kutatói tevékenységet végző foglalkoztatottjai, kutatói ösztöndíjasai.

A pályázat benyújtására 2024. szeptember 30. 16.00-ig van lehetőség.

Bővebb információ: https://mta.hu/akademiai-ifjusagi-dij/palyazati-felhivas-az-akademiai-i…

Közzététel dátuma

Események

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának 220 hallgatója veheti át oklevelét a Főépület Díszudvarán június 22-én, szombaton.

A Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának végzős hallgatói június 22-én, szombaton vehetik át diplomájukat a Főépület Díszudvarán.

Tóth Csaba, Holló László-díjas fotóművész és Albert Krisztián, Európa bajnok preparátor munkáiból nyílik kiállítás az Elméleti Galériában.