Nyolc játékos pályafutásban új fejezet kezdődik

Többek között Thiago, Harmati Tamás és Tóth Attila sem a Debreceni Egyetem alakulatát fogja erősíteni az új idényben.

Tihanyi Csaba vezetőedző a szezonértékelő interjúban elmondta, komoly változások lesznek a DEAC férfi futsalcsapatánál a nyáron. Vezetőedzőnk nyilatkozatát megerősíti az a tény, hogy a jelenlegi keretből nyolcan is máshol folytatják a karrierjüket. Immáron hivatalossá vált, hogy Berecz Rafael, Harmati Tamás, Nagy Bence, Nyerges András, Thiago, Tóth Attila, Tóth Benedek és Siska Gergő sem marad együttesünknél.

Thiago 2020-ban debütált alakulatunkban, lelkes játékával hamar közönségkedvenc lett a 28 éves brazil légiós. A rutinos Siska Gergő egy nyírbátori kitérőt követően 2023-ban tért vissza. Harmati Tamás a legutóbbi három idényben találataival fontos szerepet vállalt a sikereinkből. Nagy Bence életét egy súlyos sérülés ugyan megkeserítette, de amikor szóhoz jutott, mindig nehézséget okozott az ellenfeleknek. Tóth Attila ebben az idényben 17-szer volt eredményes az NB I-ben, ezzel a házi góllövőlistán az élen zárt. Berecz Rafael főleg szép cseleivel lophatta be magát a szurkolók szívébe. Nyerges András a szezon utolsó bajnokiján több bravúros védéssel vette ki a részét a bravúros szombathelyi pontszerzésből, míg Tóth Benedek a klubunknál töltött időszaka alatt folyamatosan lépkedett előre.

A búcsúzók közül Harmati, Thiago, Siska, Tóth Benedek és Berecz is tagja volt annak a 2022-es DEAC-nak, amely történelmi sikereket ért el. Két évvel ezelőtt gárdánk a kupában ezüst-, az élvonalban pedig bronzérmes lett. Minden távozónak köszönjük, amit a DEAC-ért tett!

The post Nyolc játékos pályafutásban új fejezet kezdődik appeared first on DEAC.