Ismét a lilák ellen, ezúttal a kupában

A DEAC vasárnap este is az UTE alakulatát fogadta, kedden este sem lesz ez másként.

Újpest elleni napokat tart a Debreceni EAC alakulata ebben az időszakban, hiszen az Erste Liga után a Magyar Kupában is összecsap a két gárda. A bajnokságban tegnap este egy kiváló, és igen izgalmas mérkőzésen 5–2-re diadalmaskodott az egyetemi gárda az újpestiek fölött, immáron ez volt a felek harmadik őszi összecsapása. A két csapat szezonbeli első, újpesti bajnokiján 3–2-re a házigazdák nyertek, szétlövés után, azaz tegnap este visszavágtunk nekik.

A Magyar Kupa alapszakaszának harmadik fordulójában, az odavágón, október 31-én mi bizonyultunk jobbnak, 2–1-es előnnyel várhatjuk a kedden 18 óra 30 perckor rendezendő visszavágót, melynek a Debreceni Jégcsarnok ad otthont. Azt első találkozó után a DEAC szakvezetője, Vaszjunyin Artyom úgy fogalmazott, “egy bajnoki nyilván másabb, mint egy kupameccs, utóbbi sorozatban egy rossz találkozón elcsúszhat a kvalifikáció. A visszavágót is meg kell nyernünk, mert a hokiban egy gól nem előny”.

Mi, az egyetemi csapatért szorítók abban bízhatunk, hogy a vasárnapi forma átmenthető keddre, és akkor meglesz az áhított továbbjutás.

Magyar Kupa, alapszakasz, 3. forduló
DEAC–UTE
kedd, 18:30, Debreceni Jégcsarnok

The post Ismét a lilák ellen, ezúttal a kupában appeared first on DEAC.